consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce imi puteti spune despre profilul psiholgic al unui adult caruia ii plac desenele animate?

Terapeuti RO 9:37am Aug 13
Mesaj:
A-si dori sa stiu ce imi puteti spune de profilul psihologic al unui adult caruia ii plac desenele animate. Multumesc frumos.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:56am Aug 13
nu putem sa va spunem prea multe pt ca nu este un criteriu de diagnostic. Ce ar putea insemna? Poate este o dorinta de satisfacere a copilului din interior/imaginatiei/creativitatii/fanteziei/etc. Daca va ganditi ca unui adult nu trebuie sa ii placa desenele animate, va inselati.

Cristina Cristea 1:01pm Aug 13
Depinde ce altceva mai face, doar faptul ca se uita la desene nu semnifica nimic. Din contra,vizionarea de desene animate are si un substrat terapeutic, este antistres. Nu este suficient pentru a fi consderata o persoana imatura, ca eu cred ca la asta va ganditi.

Carmen Caramlau 2:15pm Aug 13
Fie o copilarie traita tardiv (din diverse motive), fie o parte artistica, imaginativa, mai accentuata. Daca va pune pe ganduri, inseamna ca este o problema pentru dvs, si asta conteaza cel mai mult.

Viorel Mocanu 5:03pm Aug 13
"unui adult caruia ii plac desenele animate"…. Desenele animate sint cumva pentru "adulti" – :) :) :)

Andreea Cosma 8:48am Aug 14
Sunt momente in care copilul din noi simte nevoia sa fie hranit cu diverse continuturi, in cazul nostru cu desene animate, ceea ce nu reprezinta o problema psihologica. La fel de bine putem sa ne intrebam ce se intampla cu adultii carora nu le plac desenele?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:13am Aug 14
sau ne putem intreba despre profilul batranilor care se uita la filme erotice (cel putin)

Invingem Stresul Impreuna 7:51am Aug 15
V-as putea spune mult mai multe despre profilul altui adult care e intolerant cu programele TV la care se uita altii… care judeca, si doreste SA SCHIMBE obiceiul altcuiva, sau sa il critice… Daca sunteti interesat/a, va stau la dispozitie cu informatii gratuite, pe mail sau pe Facebook.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile