Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi-e bine doar cand sunt acasa, cu laptopul in brate si dulciuri multe pe langa mine. Si multe, multe ore pe net.

Terapeuti RO 11:56am Feb 22
Mesaj:
Desigur, daca am ajuns sa va scriu…inseamna ca asa nu se mai poate!! )). Glumesc un pic caci asa sunt eu. Cu rasu-plansu la purtator…labila, deci. Hmmm, dar cati nu sunt? In zilele astea, mai e careva zdravan la cap si suflet? Ntz..
La anu’fac 50 de ani…pffoa, juma de secol…si nimic nu mai e din ce-a(m) fost.
Locuiesc in Bucuresti, la o ruda, eu bucuresteanca fiind. Am pierdut incet-incet totul..casa, parintii, prietenii. Nu-s casatorita si nici copii nu am. Avutia mea sunt eu, serviciul si laptopul asta de pe care va scriu…
Si ca sa nu o mai lungesc…mi-e bine doar cand sunt acasa, cu laptopul in brate si dulciuri multe pe lang mine, desigur nu lipsesc tigarile si cafeaua. Si multe-multe ore pe net..
Cand sunt libera ies foarte rar iar cand suna telefonul, ma enerveaza ca ma intrerupe din cine stie ce dicutie de pe net. Prietenii s-au saturat sa tot traga de mine sa ies cu ei, cateva colege chiar s-au suparat ca nu le raspund la telefon sau mesaje..
M-am ingrasat mult, nu ma mai ingrjesc ca inainte…Cred ca daca n-ar fi serviciul putin mi-ar pasa ca nu-s pensata sau…
Astea-s asa, in linii mari.
Stiu, cititorii acestor randuri imi vor recomanda terapie, caci altfel cum? Ei, acu-i acu.. caci nu prea-mi permit un psiholog, ma intretin singura asa ca stiti si dvs cum poate fi..Insa nici pomana nu cer, nu din orgoliu dar n-ar fi corect fata de dvs…
Am scris doar asa, dintr-un impuls..
Weekend fain tuturor!

Andreea Pascu 12:01pm Feb 22
ok ne-ai spus in linii mari care este situatia ta actuala..insa nu ne-ai spus si ce iti doresti…care este nevoia ta?

Botezat Radu 12:04pm Feb 22
tot la impuls zic si eu: o bicicleta aveti? o plimbare zilnica poate face minuni ;)

Botezat Radu 12:07pm Feb 22
tot la impuls zic si eu: o bicicleta aveti? o plimbare zilnica poate face minuni ;)

Cristina H. B. Docan 12:20pm Feb 22
Ideea cu bicicleta n-o fi prea originala, dar sa stiti ca e grozava! ;) Totusi, din cite inteleg eu, dumneavoastra doriti nici calare, nici pe jos. Nici imbracata, nici dezbracata. Nici… (ma opresc din insiruire pentru ca nu-mi mai amintesc mai mult de atit din povestea cu Jumatate de nu-stiu-ce-era pe Jumatate de iepure schiop). Ati vrea sa ramineti tot acolo (caci altminteri ati accepta invitatiile prietenilor); sa nu va coste mult (caci nu va permiteti); dar Ceva (notabil, deci cu majuscula) sa se schimbe. Ei bine, o sa fiti surprinsa. Credeati ca nu se poate, ca pentru de-alde dumneavoastra, in conditiile stabilite de dumneavoastra, nu exista leac? …Ba da… Exista… Daca indrazniti sa …indrazniti, va provoc sa-mi adresati intrebarea in mesaj privat. Daca nu, si pe bicicleta se va chema ca e tot o provocare acceptata! :)

Felicia Velica 12:22pm Feb 22
Oricum,scrieti grozav

Viorica Petrache 12:50pm Feb 22
Dacă ne-aţi scris e primul pas. Mergeţi la următotul.

Consiliere Psihologica Anna Ri 6:01pm Feb 22
draga doamna, cu adevarat, aveti un stil aparent savuros de a va exprima… atitudinea dvstra este totusi ambivalenta… ati ales sa scrieti pe un grup cu psihologi, insa stiti deja ce vi se va recomanda… spuneti ceea ce nu cereti, dar nu spuneti ceea ce cereti… ati scris dintr-un impuls – ascultati-va acest impuls, caci el va ghideaza spre vindecare… pt ca felul in care v-ati exprimat ma duce cu gandul la faptul ca problema este o adictie, ceea ce v-a adus la aceasta stare a lucrurilor… acest fel “savuros” de a fi este pt ceilalti, insa pt dvstra este o modalitate de adaptare, ca sa nu spun masca. aveti foarte multe de povestit, multe lacrimi de dat afara, ca treptat, treptat rasul sa fie ras de bucurie, iar plansul sa fie unul de eliberare, si sa nu mai fie amestecate… cand hotarati sa va angajati intr-o schimbare, putem discuta, va stau la dispozitie.

Gerard Stroe 6:11pm Feb 22
Multi inainte! :)

Catalin Lazar 6:21pm Feb 22
Stimata doamna, recomandarea mea este sa va propuneti ceva concret si sa treceti la implementare. Faptul ca prezentati situatia in care va aflati e o forma laudabila de curaj in a va expune dar nu este suficient ca cineva sa va extraga din ea. Prin urmare, propuneti-va obiective realizabile intr-un orizont de timp definit si treceti la implementare. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita