consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am pierdut incet-incet totul: casa, parintii, prietenii. Nu-s casatorita si nici copii nu am. Avutia mea sunt eu, serviciul si laptopul asta de pe care va scriu…

Terapeuti RO 11:54am Feb 22
Mesaj:
Desigur, daca am ajuns sa va scriu…inseamna ca asa nu se mai poate!! )). Glumesc un pic caci asa sunt eu. Cu rasu-plansu la purtator…labila, deci. Hmmm, dar cati nu sunt? In zilele astea, mai e careva zdravan la cap si suflet? Ntz..
La anu’fac 50 de ani…pffoa, juma de secol…si nimic nu mai e din ce-a(m) fost.
Locuiesc in Bucuresti, la o ruda, eu bucuresteanca fiind. Am pierdut incet-incet totul..casa, parintii, prietenii. Nu-s casatorita si nici copii nu am. Avutia mea sunt eu, serviciul si laptopul asta de pe care va scriu…
Si ca sa nu o mai lungesc…mi-e bine doar cand sunt acasa, cu laptopul in brate si dulciuri multe pe lang mine, desigur nu lipsesc tigarile si cafeaua. Si multe-multe ore pe net..
Cand sunt libera ies foarte rar iar cand suna telefonul, ma enerveaza ca ma intrerupe din cine stie ce dicutie de pe net. Prietenii s-au saturat sa tot traga de mine sa ies cu ei, cateva colege chiar s-au suparat ca nu le raspund la telefon sau mesaje..
M-am ingrasat mult, nu ma mai ingrjesc ca inainte…Cred ca daca n-ar fi serviciul putin mi-ar pasa ca nu-s pensata sau…
Astea-s asa, in linii mari.
Stiu, cititorii acestor randuri imi vor recomanda terapie, caci altfel cum? Ei, acu-i acu.. caci nu prea-mi permit un psiholog, ma intretin singura asa ca stiti si dvs cum poate fi..Insa nici pomana nu cer, nu din orgoliu dar n-ar fi corect fata de dvs…
Am scris doar asa, dintr-un impuls..
Weekend fain tuturor!

Denissa Toma 11:56am Feb 22
Dar întrebarea care ar fi?

Diana Bordeianu 12:03pm Feb 22
S-ar contura simptomele de depresie. Ar putea ajuta si antidepresive sau o medicatie data de psihiatru daca nu va permiteti terapie. Decat deloc… Sunt si ele o solutie. Daca vreti, dati un mail pe privat office@atelierecumaniere.rosi am putea gasi o solutie.

Alina Mihalache 1:44pm Feb 22
Mobilizare si putin sport ajuta mult. Sportul creste cantitatea de endorfine in corp si e gratis. Un alergat usor in parc, fara a ajunge la discomfort, un ritm lejer si treptat mai mult poate ajuta. O conditie: disciplina: mi-am propus ceva, ma tin de asta. E un inceput!

Alina Mihalache 1:47pm Feb 22
Scuze! Am scris “discomfort” in loc de varianta corecta: “disconfort”… tastele tel sunt mici si rele ;)

Ozana Budau 2:19pm Feb 22
Consiliere online gratuita la www.schimbareacum.blogspot.ro (dati un mail pe privat)

Remus Sandu 10:47am Feb 23
CITEZ:
“mi-e bine doar cand sunt acasa, cu laptopul in brate si dulciuri multe pe lang mine, desigur nu lipsesc tigarile si cafeaua.”Încercaţi ajustarea dietei, şi cel mai probabil starea se va îmbunătăţi fără antidepresive. Cred că vă regăsiţi aici descrisă la fiecare tip de dependenţă. http://wp.me/p48646-6b

Sunt şi dulciuri sănătoase ! http://www.cristianmargarit.ro/2013/09/getfit-tv-video/dulciuri-care-slabesc-2Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile