consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 18 ani, dar mi-e rusine sa ma integrez in grupuri, sa ies cu fetele afara. Sunt prea timida si imi petrec tot timpul numai cu familia.

Terapeuti RO 12:57pm Feb 6
Mesaj:
Buna ziua. Am si eu o problema cu.. timiditatea. De felul meu nu prea ies din casa cu prietenele, ies numai cu familia cand mergem la bunica sau cand mergem sa ne plimbam pe undeva. Am aproape 18 ani, iar colegele mele ies mereu pe afara, isi fac poze, au multi prieteni. Singurii mei prieteni sunt colegii de clasa, dar vorbim doar la scoala si chiar si atunci nu vorbesc cu toti. Mi-e rusine sa ma integrez in grupuri, sa ies cu fetele afara asa cum ies si celelalte fete de varsta mea. Sunt prea timida, dar imi place sa vorbesc cu fetele, sa glumesc. Numai ca nu sunt bagata in seama prea des, probabil si pentru ca m-am retras eu din cauza timiditaii. Mi-ar placea sa fiu mai “intepata” ca si celelalte, sa ies si eu cu fetele, sa cunosc baieti si sa nu imi mai petrec tot timpul numai cu familia.

Ion Duvac 9:21pm Feb 19
Apeleaza la un psiholog. Cred ca ai nevoie de un program de dezvoltare personala!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile