consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o problema legata de oamenii din jur si imi fac foarte greu prieteni.

Terapeuti RO 11:49am Jan 23
Mesaj:
Buna ziua
Numele meu este Pavel am 28 ani. Problema mea putin mai complicata, sau cel putin asa cred eu. Am o problema legata de oamenii din jur, aici ma refer la cei pe care totusi ii cunosc putin mai bine, pe scurt imi fac foarte greu niste prieteni. In momentul de fata am doar un singur prieten bun. Nu inteleg de ce am atatea pretentii, in alegerea unui prieten, de ce nu pot sa ma apropii mai usor de un om. Cer sau am niste standarde pe care le cer unui om ex. sa arate bine, sa vorbeasca frumos, sa fie cu studii, etc. Va spun ca nu mai pot sa continuii asa, adica sa resping oamenii de langa mine. Va rog sa imi dati un raspuns. va multumesc

Bogdan Bogdanovich 11:52am Jan 23
e bine ca macar ai un bun prieten / de ce ai vrea mai multi?

Botezat Radu 11:53am Jan 23
pare a fi genul de situatie in care cel mai bine ar fi sa explorati ce este in spatele acestei tendinte impreuna cu un terapeut… sigur sunt multe de povestit si nu cred ca suntem noi (cei de pe net) in stare sa va dam raspunsuri adecvate

Consiliere Psihologica Anna Ri 12:12pm Jan 23
Pavel, intr-adevar, dupa cum bine ai identificat, problema este la pretentii, sau asteptarile pe care le avem de la ceilalti. De aceea respingem oamenii din jur. Daca iti doresti sa aflam mai multe, lasa-mi un mesaj, eu ofer consiliere psihologica online gratuita.

Psiholog Constantin Oprea 9:55am Jan 31
Recomandarea mea este să-ți iei anumite momente de reflecție și tu singur să-ți dai răspunsul la această problemă.Să te întrebi DE CE există această problemă în viața mea?Și pune acolo orice variantă care îți vine în minte.Pune-o pe hârtie.Astfel descoperi cauzele problemei tale.După aceea vezi dacă sunt întemeiate și mai discută-le și cu alții.Dacă nu ești mulțumit de ce descoperi, mergi la un psihoterapeut și aceasta este calea cea mai rapidă.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier