consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Singuratea imi umple casa si nu stiu cum sa o alung. M-am despartit de sotul meu acum cateva luni. Acum sase ani am fost operata de cancer, sotul meu avand atunci o relatie extraconjugala…

Terapeuti RO 9:51am Jun 4
Mesaj:
Buna ziua. Numele meu este M. si sunt separata de sotul meu de cateva luni. Singuratea imi umple casa si nu stiu cum sa o alung. Acum sase ani am fost operata de cancer si cu greu am traversat toata aceasta perioada, sotul meu fiind intr-o relatie extraconjugala. Astept sfaturi pentru a merge mai departe cu capul sus. Multumesc.

Botezat Radu 9:56am Jun 4
ar fi bine daca ati incepe un proces psihoterapeutic pt a va putea reevalua momentul in care va aflati si ce strategie sa aveti pe viitor

Mihaela Comisel 10:00am Jun 4
Iti inteleg problema si singuratatea prin care treci, dar ce-ti mai poti dori de la o persoana care te-a inselat si care nu ti-a fost alaturi? Ce vrei cu adevarat este legat de partea materiala sau de partea emotionala? Poate ca ar trebui sa te uiti spre tine, cea care esti cu bune si rele, cu ingaduinta si sa incerci sa vezi ce reusite ai avut in viata de una singura, cum ai razbit pana acum?

Laura Virlar 10:13am Jun 4
Iarta-l si uita-l!

Invingem Stresul Impreuna 10:17am Jun 4
In primul rand, sa iti schmbi modul de gandire. Detalii pe Fb, la Gandire anticancer… Abia apoi vei putea rezolva si problema singuratatii.

Carmen Caramlau 8:37pm Jun 4
M, viata ta de-abia acum incepe! Poti sa ti-o faci cum iti doresti daca te rupi de trecut si privesti viata ca pe un dar nou si incitant pe care tocmai l-ai primit si de care esti mai constienta decat ai fost vreodata. Plus terapie. :)


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile