consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Unchiul meu de 49 de ani a suferit un infarct. A fost resuscitat 40 de minute, iar acum are probleme cu memoria, are amintiri de acum 10-15 ani, dar nu isi aminteste ce a facut ieri sau ce a mancat de dimineata.

Terapeuti.ro 8:17am Jan 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua…as avea o intrebare…unchiul meu( 49 ani )a suferit in septembrie un infart ..a fost resuscitat 40 min…a fost la recuperare…acum in principiu e bine dar ne confruntam cu o problema si vream sa il ajutam sa fie bine…are probleme cu memoria…adica are amintiri de acum 10-15 ani…dar nu isi aminteste ce a facut ieri sau ce a mancat de dimineata…crede ca fata lui e tot in clasa a 6a si ea acum are 22 de ani…cum putem sa il ajutam? Ce exercitii ( pe care putem sa le facem noi acasa)sunt pentru a-si recapata memoria…sau sunt sanse? Multumesc tare mult..


Doina Zamfirescu 8:51am Jan 18
Va recomand mai intai un consult la unspecialist care sa va confirme ca este ok dpdv clinic. Apoi un psihiatru care sa vada care este problema cu memoria. Exista exercitii de recuperare a memoriei dupa accidente vasculare sau alte afectiuni dar mai intai trebuie sa stabiliti care este situatia.

Botezat-Antonescu Radu 8:52am Jan 18
cereti un consult psihiatric. Trebuie vazut de un specialist pt a putea diagnostica o eventuala dementa. Puteti prima oara sa consultati si un neurolog care eventual sa va trimite pt analize de specialitate. Nu avem de un sa stim ce s-a intamplat in creierul dansului altfel. Succes!

Lia Oltean 8:56am Jan 18
Din nou, subscriu răspunsurilor date de colegi. Este nevoie de un consult de specialitate în urma căruia să vedeți ce este de făcut.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile