Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

O cunostinta a avut un accident de masina, a stat 2 luni in comă, a avut 3 operații la cap, i s-a pus o placa, a reînceput munca, a fost declarată aptă limitat, apoi comisia a scos-o la pensie.

Terapeuti.ro 7:12am Jun 27
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua!am o cunostinta care a avut un accident de masina,2 luni in comă,3 operații la cap,i s ă pus o placa,a mai stat cateva luni in spital,a reînceput munca,a fost declarată apt limitat,fiind militar,apoi dupa un an,a intrat iar in comisie,i s a facut actele pt apt limitat,apoi un coleg a sunat la comisie,si ia înflorit cateva chestii,sa ii faca rau ca avea cateva divergente cu ea,comisia a scos-o la pensie,a facut contestație,si ă fost programată la alta comisie,cu internare,cum se procedează în aceste situații,sa nu iasa la pensie,mai ales că are aia de la munca la dosar?acum e cu internare…la comisia asta se face contestație numai in inst.
Ideea e ca ea a progresat f mult in ultimul an,locuiește singura,e mai independența,este mai emotivă in ultima vreme,acum e un pic data peste cap de această comisie,isi doreste f mult sa ramana angajată în sistem


Botezat-Antonescu Radu 9:16am Jun 27
este necesar sa urmeze pasii legali in aceasta situatie. Numai Comisia poate sa decida capacitatea sa de munca, indiferent de cat de mult sau putin isi doreste persoana in cauza sa lucreze. Ce ar putea sa fie de folos in plus ar fi un avocat. Succes!

Andreea Bot 2:49pm Jun 27
Complicata situatia, dar din cate stiu Comisia nu ia in considerare infloriturile prin telefon….adica e nevoie de dovezi clare pentru asemenea afirmatii. Sustin apelarea unui avocat. Multa sanatate colegei!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita