consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 2 luni nu mai pot iesi afara, daca ies nu pot sta mult de 15 minute, ametesc, vad in ceata, am dureri de spate, simt calduri, simt ca lesin.

Terapeuti.ro 6:24am Oct 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Am si eu o intrebare de 2 luni de zile nu mai pot iesi afara,cand ies afara nu pot sa stau mult dupa 10-15 min ma ia cu ameteala,vad in ceata. Am dureri de spate,ma ia cu calduri simt ca lesin. am fost la un neurolog acum 3 luni din cauza ameteli,dureri de spate,mana si stari de lesin,dar nu imi trece,mi-a dat un tratament stresclin,polivitamine si calciu lactic. nu mai sunt cum eram eu inainte ma simt altfel.Va multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 6:37am Oct 18
poate este nevoie sa faceti analize mai detaliate (poate un CT?); exista posibile cauze psihologice/emotionale care v-ar fi putut incarca atat de puternic incat sa genereze aceste stari? Pare sa fie o tulburare anxioasa, caz in care puteti consulta un psihiatru. Curaj si succes!

Tiberiu See 5:59am Oct 21
Dacă nu există cauze fiziologice, o cauză psihologică probabilă poate fi o agorafobie. Ca orice fobie, aceasta poate fi tratată prin terapie. Dacă doriți informații, putem discuta.
Cu stimă,
psih. Tiberiu Seeberger 0761517763


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed