consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 20 de ani si un copil de patru luni, iar de ceva timp am dureri groaznice de cap. Plang mult, mi-e frica sa stau singura in casa, imi vin in minte tot felul de ganduri de genul: “Ce as face daca ar muri o persoana draga”?, ” Ce ar putea pati copilul meu?”…

Terapeuti.ro 8:44am Jan 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna,am si eu o problema dar din cauza situatie financiare nu imi permit momentan sa consult un specialist..Am 20 de ani si un copil de patru luni problema este ca de ceva timp am dureri groaznice de cap,am facut un tomograf dar a iesit ca nu am nimic la cap,cateva luni am fost linistita dar de 1 luna ma gandesc incontinuu daca nu cumva am ceva la cap si tot de atunci mi-e frica sa stau singura in casa si in ultimul timp chiar sa ma pun sa dorm, imi vin in minte tot felul de lucruri negative, plang mult si am ganduri de genul: "ce as face daca ar muri o persoana draga", " ce ar putea pati copilul meu: , " si mi-e frica sa nu mor" ma panichez din orice si mi-e frica


Botezat-Antonescu Radu 8:48am Jan 18
pare sa fie o anxietate generalizata… consulta un psihiatru (este gratuit pe asigurare – card sanatate). Curaj! ;)

Lia Oltean 11:34am Jan 18
Vă recomand să apelați, în ciuda problemelor financiare, la un psihoterapeut. Exista și programe gratuite în acest sens, dar și terapeuți care preiau cazuri pro-bono sau ajustează oferta de preț în funcție de nevoile clientului, așa cum de altfel codul deontologic al profesiei specifică. Mult succes!

Elena Tudor 4:08pm Jan 18
Durerea de cap poate fi un semnal de alarma ca alt organ este bolnav: rinichi, ficat, vezica urinara. Faceti o ecografie.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier