Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 2 copii mici si cand ma enervez pe diferite chestii ma razbun pe ei. Atunci am impresia ca nu mai pot, parca toate sunt pe mine, nu mai am scapare.

Terapeuti.ro 8:31am Jan 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua,sunt casatorita am 2 copii,5 ani rept 1,3 luni si este cand ma enervez pe diferite chestii si ma razbun pe ei .De multe ori cand ma enervez am impresia ca nu mai pot ,parca toate sunt pe mine ,nu mai am scapare.Stiti cumva vreo rezolvare?


Botezat-Antonescu Radu 8:47am Jan 15
pare ca ati adunat multe in Dvs. de nu va mai puteti controla ‘descarcarile’ emotionale. Incercati un proces psihoterapeutic. Se poate, succes!

Lia Oltean 9:42am Jan 15
Apelați la sprijinul unui psihoterapeut care să vă îndrume în gestionarea emoțiilor disfuncționale și a comportamentelor dezadaptative. Delegați din sarcinile care vă copleșesc, atunci când este posibil, soțului.

Doina Zamfirescu 10:04am Jan 15
Apelati la un terapeut impreuna cu care sa intelegeti cauza acestui comportament si sa gasiti modlaitatea de a face fata acestor impulsuri.

Irina Cohal 7:27am Jan 16
Copiii au o minte limpede, simpla, sunt suflete inocente. Ei nu inteleg de ce ne enervam daca au imprastiat punga de orez in toata casa … Ei nu stiu ca lucrurile trebuie sa fie intr-un anumit fel. Intelege ca prioritatile lor sunt altele decat ale tale…fii mai intelegatoare, mai toleranta.

Soare Fericire 10:58am Jan 16
https://www.youtube.com/watch?v=2eK5fGmVl5I

Irina Cohal 4:18pm Jan 17
Daca te predispui dinainte e mai usor…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed