consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt eleva la o scoala din Craiova, in clasa a 12-a si am probleme cu diriga.

Terapeuti RO 8:28am Nov 7
Mesaj:
Buna seara. Nu stiu cum sa incep dar…Eu sunt eleva la o scoala din Craiova. In clasa a 12-a. Am probleme cu diriga. Ma traumatizeaza intr-un cuvant, dansa preda biologia. Pentru mine ora de biologie a devenit un adevarat cosmar. Intot deauna se ia de mine…ma jigneste, ma face sa ma simt prost in fata clasei.
Nu stiu cat voi mai suporta asta…Chiar daca are sau nu motiv dansa se ia de mine…Imi vorbeste urat, tipa, ma imita, isi da ochii peste cap…Ma obliga chiar sa vin la banchet. Nu stiu ce sa mai fac. Daca nu ar fi materie pt bac i-as evita orele. Oricum nu inteleg nimic din ce preda. Odata mi s-a facut rau la ora dansei si tot la fel, imi vorbea urat, ma lua la misto. Nu stiu daca ma puteti ajuta. Un sfat ar fi binevenit de la oricine. Multumesc anticipat!

Diamante Si Lumina 9:49am Nov 11
Va recomand sa vorbiti cu parintii, cu alte cadre didactice mai apropiate si intelegatoare, cu directoarea si cu psihologul scolii (daca exista). In nici un caz comportamentul dnei profesoare de biologie nu este acceptabil. Care este atitudinea dvs la orele acesteia?

Claudia Claudia 11:14am Nov 12
Si eu recomand din suflet si din ce am pățit si eu in școală sa va exteriorizați părinților si ulterior dire torului si politiei daca este cazul pentru ca poate avea urmări grave in viață de adult.

Miky Roxana 10:52pm Nov 12
Ai putea sa vorbesti cu parintii tai despre comportamentul doamnei diriginte, cu directorul si poti vorbi si cu dansa, dupa ora. Ai putea sa ii atragi atentia si sa-i expui faptul ca te face sa te simti prost si ca ai prefera sa iti vorbeasca in particular despre ce o deranjeaza la tine. Poate printr-o discutie mai sensibila de genul acesta, ii vei da de inteles si tu ca esti mai mult decat un copil si ca poti sa iti expui punctul de vedere intr-un mod matur.

Adriana Ad 10:03am Nov 14
Buna! :) Eu am scapat de scoala si am ajuns la facultate din fericire pentru mine, si spun din fericire pentru ca am avut si eu parte de unii profesori de genul asta. Nu ai ce sa astepti, mergi si discuta cu un alt profesor cu care te intelegi daca vrei sa iti tii parintii deoparte. Eu nu am facut-o, in parte pentru ca eu am patit-o in gimnaziu si eram prea mica sa stiu ce e de facut. Acum regret, pentru ca acei profesori mi-au schimbat permanent comportamentul si felul de a vedea lucrurile. Ia atitudine, si nu te lasa dominata, profesoara aceea are mai multe probleme la mansarda decat ar putea ea sa iti creeze intr-o viata


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile