consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o problema grava cu timiditatea excesiva. Virtual sau la telefon nu am nici o problema, dar fata in fata parca ma pierd.

Terapeuti RO 8:23am May 7
Mesaj:
Am ajuns la limita rabdarii,nu stiu ce sa mai fac.Am o problema grava cu timiditatea,incep sa rosesc si sa ma simt ciudat cand am motive,dar si cand probabil consider ca nu ar fi cazut.Nu pot sa zic ca am o problema cu comunicarea,am prieteni,dar mi-e greu sa-mi fac unii noi.Virtual sau la telefon nu am nici o problema,pot discuta deschis despre orice,dar fata in fata parca ma pierd…Cateodata regret multe lucruri pe care nu le-am spus la timp…si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat,va multumesc mult.

Botezat Radu 8:29am May 7
exersati mai des sa spuneti ce aveti pe suflet in momentul in care apare, cu oricine (in limitele de rigoare, binenteles). In timp, devine un obicei acesta sinceritate, ceva natural. Daca spuneti lucrurile la timpul lor, nu o sa mai aveti ce regreta ;) . Succes!

Iolanda Clenciu 8:32am May 7
nu ne ai spus cati ani ai. este important. timiditatea se trateaza. da, prin exercitiul asumarii faptelor si cuvintelor rostite. si, mai are legatura si cu rusinea.stai de vorba cu cineva si sondeaza de ce anume iti e rusine, sau de cine….ce te opreste sa spui lucrurilor pe nume. descopera te

Dana Falchidi 9:01am May 7
Este nevoie de psihoterapie.

Carmen Caramlau 6:26pm May 7
Aveti o emotivitate deosebita, pe care ar fi bine sa o puneti la lucru: e o adevarata comoara. E nevoie de exercitiu, pur si simplu, ca sa o stapaniti. Fie mergeti la terapie, fie faceti un curs de lunga durata de terapie prin arta. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile