Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm si eu problema in cuplu si nu stiu cum sa fac, cum sa procedez.

Terapeuti RO 11:51am Nov 12
Mesaj:

Buna ziua,
Am si eu problema in cuplu si nu stiu cum sa fac, cum sa procedez. Acum 7 luni tatal meu a angajat la firma noastra mai multe fete. La inceput timp de 5 luni niciuna nu mi-a starnit interes (precizez ca eu lucrez pe fiecare zi cu ele). Acum 2 luni facand niste glume cu una din fete am inceput sa luam in serios tot si sa ii propun sa ne cunoastem mai bine, desi ea are o relatie cu un baiat de 3 ani si ceva. Usor usor am inceput sa ne vedem pe ascuns pana cand s-a avansat in asa-zisa relatie a noastra. De fiecare data cand se intalneste cu mine isi minte iubitul, el lucrand pe schimburi ne putem permite intalniri. S-a ajuns ca intretinem si relatii sexuale. Chestia e ca ea se vede si cu iubitul ei si cu mine, ceea ce mie nu-mi imi mai convine situatia. Am ajuns sa ne certam pe tema asta si sa o bat la cap sa se desparta de el, iar ei ii e f greu pt ca sunt 3 ani intre ei, dar eu nu vrea sa renunte nici la mine. Dati-mi un sfat ce sa fac. Vreau sa fiu cu ea, vreau sa se desparta de iubitul ei si nu stiu cum sa fac asta.


Botezat Radu 11:54am Nov 12
in asemenea situatii cel mai ‘corect’ ar fi sa ia totusi o decizie dansa… practic ea este cea care sa decida cu cine ramane in continuare… daca nu poate sa decida, poate insemna ca are un conflict suficient de mare in interiorul sau si ca are nevoie de mai mult timp pt a lua o hotarare

Catalin Manoliu 12:57pm Nov 12
inainte de toate te.ai intrebat pe tine daca eu asi fi in locul acelui baiat si asi avea o relatie cu ea de 3 ani mi.ar conveni sa ma despart de ea? punete in locul lui si intreaba.te daca iti convine … eu cred ca nu o sa.ti convina …

Catalin Manoliu 1:01pm Nov 12
mai ales daca urmeaza sa va si casatoriti dupa perioada asta … eu cred ca ar trebui sa.ti asumi aceasta situatie … gandeste.te putin daca ea a facut ce a facut acum cu tine cat timp ea avea o relatie cu un alt baiat, oare nu se va repeta si cu tine???

Catalin Manoliu 1:02pm Nov 12
gandeste.te ca roata este rotunda …

Mariana Stoica 1:02pm Nov 12
Cum la înşelat pe el……urmezi tu….

Catalin Manoliu 1:08pm Nov 12
normal ar fi ca ea sa ramana cu tine pt ca daca a procedat asa lasandu.l pe el pt tine, înseamna ca nu la iubit suficient de mult pe primul

Mariana Stoica 1:21pm Nov 12
Nefiind hotărâtă să i-a o decizie înseamnă ceva.Cand iubesti ,iubesti si nimic si nimeni nu mai contează.

Gabriela Iftode 10:48am Nov 13
Daca fata l-ar alege pe primul ei iubit, cum te-ai purta cu ea la servici? Poate ea a acceptat relatia cu tine de frica de a nu refuza fiul patronului. Poate ea si-ar dori sa fie doar cu tine, dar nu este convinsa ca tu iti doresti o relatie pe termen lung. Daca crezi ca o iubesti, permite-i sa decida ea pentru viata ei, si respecta-i decizia. Poate ar fi binevenita o pauza, pentru a va clarifica fiecare sentimentele – si cred ca tu esti cel care poate lua decizia asta.

Elena Picincu 8:46am Nov 14
Nu trebuie să ai relaţii cu angajaţii,veţi suferi amândoi!

Iancu Georgiana 9:03am Nov 14
intrebarea este,de ce a ales ea sa fie cu 2 barbati?iar,daca nu renunta la celalalt,poate ca o face ca nu vrea sa piarda ceva concret: o relatie stabila de 3 ani.iar, daca stua bine si analizez situatia,se pare ca noua ta iubita inca nu este matura din punct de vedere emotional afectiv.gestionarea acestei situatii,tine mai mult de tine.mi se pare corect ca ai indemnat-o sa aleaga.e un lucru matur.nu e un capat de tara ca ai inceput o relatie cu o colega de serviciu.e important sa dati dovada de maturitate si alegeri responsabile.

Acasa Masaj Terapeutic 10:00pm Nov 27
Eu te sfatuiesc sa-ti cauti alta prietena pentru o relatie stabila si de durata, pt. ca aceasta cu prima ocazie te va dubla si pe tine la fel cum o face si cu prietenul ei de acum 3 ani. Pana atunci, tine-o de rezerva pt. ca doar rezerva merita sa fie.

Stefan Ciubotaru 10:32pm Nov 27
Nu poti niciodata sa ai relatii cu o angajata! Angajata e angajata si atat. Sa-ti cauti in alta parte o prietena stabila care sa fie doar a ta. (fara ca ea sa trebuiasca sa se desparta de altcineva ca sa fie impreuna cu tine).
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile