consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Psihologic vorbind, cum este construita mintea barbatului? Vreau sa imi recuceresc sotul, care spune ca nu ma mai iubeste…

Terapeuti RO 10:01am Oct 24
Mesaj:

Psihologic vorbind, cum este construita mintea barbatului? Vreau sa imi recuceresc sotul, care spune ca nu ma mai iubeste (crede) pt ca nu i-am acordat suficienta atentie de-a lungul timpului. Locuim inca impreuna, avem copii mici, deci caut idei, sfaturi de la cunoscatorii psihologiei masculine.


Ovidiu Telegescu 10:08am Oct 24
tot ce pot sa recomand este terapia de cuplu iar daca sunteti din bucuresti ma puteti contacta

Botezat Radu 10:09am Oct 24
va recomand psihologia sotului dumneavoastra spre studiu… este drept ca apartine sexului masculin dar generalizarea nu va ajuta cu nimic. Sintagma toti barbatii sunt… sau toate femeile sunt… cel putin din punctul meu de vedere, nu duc la nimic ;)

Tataru Dana Cristina 10:11am Oct 24
d-na,daca sunteti grasa,slabiti,daca obisnuiti sa-l cicaliti,nu mai faceti asta,ganditi-va ca si barbatii sunt copii dar mai mari,mergeti undeva singuri ca sa va puteti desfasura in liniste viata sexuala,e simplu sa-l recuceriti,numai sa vreti.

Vraciul Din Umbra 10:47am Oct 24
http://www.youtube.com/watch?v=sis97f_yPAU

Barbara Makkai Tünde 11:27am Oct 24
oferiti-i atentia pe care si-o doreste, asa cum si-o doreste … si daca va fi iubit asa cum el are nevoie, va va iubi din nou la randul lui – neconditionat!

Claudia Olareanu 11:29am Oct 24
El isi doreste sa continue relatia? Daca da, atunci ce si-ar dori el sa primeasca in relatie si nu primeste. O psihoterapie de cuplu ar ajuta mult.

Catalin Lazar 6:42pm Oct 24
Mergeti la o terapie de cuplu… daca vrea si el. Sunt destul de putine informatii oferite. Chiar nu i-ati oferit suficienta atentie? Este un pretext sau este un fapt real? Sub ce forma, concret, ar fi fost de asteptat din punctul lui de vedere sa ii aratati atentie? Uneori se poate ca celalalt din cuplu sa astepte anumite gesturi in timp ce dvs. va manifestati atentia prin alte gesturi decat are el nevoie.

Ciugudean Mircea 6:48pm Oct 24
Mergeti la un preot bun si rugati-va la Dumnezeu sa va ajute.

Toma Denissa 8:00am Oct 25
Terapie de cuplu


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile