consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 23 de ani si am un baietel de 4 anisori. M-am despartit de tatal sau…

Terapeuti RO 11:07am Oct 28
Mesaj:

Buna. Eu nunt mada, am 23 de ani si am un baietel de 4 anisori. M-am despartit de tatal sau cand avea 1 an si 7 luni. Acesta de atunci il ia din doua in doua saptamani la domiciliu acestuia. Eu m-am recasatorit… Vopilul sta cu mine, sotul meu este atasat de copil. Chiar cel mic il striga tati… Ii ofera pe plan material o pozitie mai buna decat tatal natural, insa acesta doreste sa petreaca mai mult timp cu tatal sau… Vopilu plange ca vrea sa stea acolo. Nu stiu cum sa procedez? Imi iubesc copilul si nu vreau sa se indeparteze. ASTEPT RASPUNS… MULTUMESC


Catalin Lazar 1:17pm Oct 28
Lasati vopilu sa stea mai mult cu tatal sau natural si incercati sa aflati daca si lui i se pare la fel de roz conjunctura cu noul sau tata ca si dvs. Ceva imi spune ca exista o competitie intre dvs si tatal sau natural pentru dragostea copilului, poate ma insel.

Cristian Munteanu 6:18am Oct 29
Ce poate fi mai natural decat dragostea de mama!? La fel de naturala este si a tatalui fata de copilul sau. Iar, la fel de naturala este si dragostea unui barbat fata de copii, in cazul de fata a actualului dvs sot, dragoste care se revarsa neconditionat asupra copilului. Sper! :) . Pana aici totul este perfect. Este normal ca cel mic sa-si doresca prezenta tatalui, chiar daca acesta nu ii poate oferi decat dragoste. Sunteti femeie si mama. Intuitia va spune ca de fapt nimic nu e rau in asta, insa doriti ceea ce este CEL mai bine pentru copil. Este iubit de doi barbati adulti. Excelent! Doreste sa petreaca mult timp cu tatal. Nu le ingraditi bucuria. Actualul sot il iubeste!? Minunat, e un lucru rar. Va iubiti copilul!? Iubiti-l si lasati sa fie iubit.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile