Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatM-am despartit de sotia mea acum 7 luni, am divortat acum 4 luni, avem un copil impreuna de 3 ani, nu stiu ce se intampla cu mine…

Terapeuti RO 12:13pm Dec 10
Mesaj:

Buna ziua….m`am despartit de sotia mea acum 7 luni, am divortat acum 4luni, avem un copil impreuna de 3 ani, nu stiu ce se intampla cu mine, am fost plecat 2 luni in Anglia, am 3 sapt de cand am venit, nu ma mai cunosc pe mine, am incercat sa am alta relatie, nu mai pot sa ma atasez de o persoana, nu mai pot sa mai iubesc, gandul meu este numai la copil, nu mai gandesc bine, nu imi gasesc linistea, nu mai simt absolut nimic pentru ea, nu o mai iubesc….nu stiu ce sa fac sa ma linistesc! Va multumesc!


Gerard Stroe 12:33pm Dec 10
Despartirea dupa orice relatie semnificativa presupune o perioada de "doliu" pentru refacerea emotionala dupa pierderea suferita. Durata variaza in functie de personaliate, durata relatiei si insemnatatea ei. Nu va faceti probleme, veti putea iubi din nou dupa ce va refaceti emotional! :) Intre timp incercati sa mentineti o legatura stransa cu copilul dvs., pentru ca si el are nevoie de dvs.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile