consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt dependent de jocurile mecanice si am ajuns sa am datorii.

Terapeuti RO 10:12am Jul 30
Mesaj:
am probleme cu jocurile mecanice , va rog sa ma ajutati, am datorii si nu ma pot lasa de jocuri va rog

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:11am Jul 30
ajutati-va singur contactand un psihoterapeut specializat pe adictii care sa va ajute in acest demers. Succes!

Alex Glazy 8:26pm Jul 30
nici aici nu-i atat de usor, e un cerc vicios, daca se vede cu bani se duce la aparate , nu la specialist. Daca intr-adevar vrea sa se lase(scriind aici e un inceput) chiar poate sa se lase, vedem cu totii ca el constientizeaza problema aceasta si vede ca ii produce daune.Il sfatuiesc o perioada sa se angreneze intr-o activitate care sa-l tina ocupat pana-i dispare pasiunea morbida:P stiu ca e usor de spus dar… macar atat

Remus Sandu 8:50am Jul 31
Încearcă megadoze de niacină cu eliberare rapidă, cu siguranţă vei evolua mai bine. Dar nu începi direct, trebuie să te informezi înainte cât de cât şi să faci nişte analize. În plus, poţi ţine cont şi de alte aspecte care intervin în funcţionarea creierului, şi vei putea să iei decizii mai înţelepte.

Carmen Caramlau 2:09pm Jul 31
Faptul ca cereti ajutor pare benefic, insa asta presupune ca ALTCINEVA decat dvs trebuie sa va scape de aceasta dependenta. Asta inseamna ca nu dvs va asumati responsabilitatea procesului, ci cel care urmeaza sa va ajute. Lucrurile nu functioneaza asa. Pana nu gasiti un motiv suficient de puternic pentru care sa intrerupeti acest cosmar, va veti afla sub dependenta, oricat de mult v-ar ajuta altcineva. Un inceput ar fi sedintele de terapie, dar trebuie sa intelegeti ca acestea se platesc, deci veti avea mai putini bani de jucat. La terapie (pe internet, prin Skype sau fata in fata) veti putea sa intelegeti motivele personale care va mentin problema si va puteti face un plan, pas cu pas, pentru a schimba lucrurile.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile