Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt dependent de jocuri de noroc (pacanele) si daca pana acum pierdeam doar banii mei, de la o vreme am inceput sa iau bani din incasarile de la locul de munca. Imi place sa scriu poezie si am talent, dar din cauza viciului meu si a lipsei ambitiei nu voi realiza nimic…

Terapeuti.ro 7:27am Apr 28
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:buna seara . sunt dependent de jocuri de noroc (pacanele)
m-am decis sa apelez la ajutorul dumneavoastra pentru ca situatia se inrautateste . daca pana acum ceva timp pirdeam doar bani mei , de la o vreme am inceput sa iau bani din incasariile de la locul de munca . situatia e periculoasa deorece conform unor acte pe care le-am semnat orice lipsa devine automat frauda si sunt pasibil de a fi incarcerat … sunt tanar am 28 ani si de aproape 5 ani am piedut cam toti bani pe care i-am castigat prin munca. mi-am mintit prieteni cu diverse pretexte pentru a imprumnuta bani de la ei , acum din fericire au aflat si nu imi mai dau sub nici o forma , ma cert cu familia , sunt parca nebun … ma privesc singur in oglinda dupa ce joc si pierd bani si sunt desfigurat (figurativ)…. imi place sa scriu poezie si am talent dar din cauza viciului meu si a lipsei ambitiei nu voi realiza nimic …. visul meu era sa scot o carte …. va rog ajutati-ma cu un sfat , o metoda sa ma abtin . va multumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:02am Apr 28
exista psihoterapie pt adictii, de orice fel. Cauta un psihoterapeut specializat pe adictii cu care sa te simti si confortabil si tine-te de procesul tau de remediere. Se poate, succes!

Doina Zamfirescu 8:26am Apr 28
Subscriu la parerea colegului meu: apelati la un terapeut specializat in adictii. Este important ca ati constientizat problema si doriti sa o rezolvati. Este un mare pas catre starea de bine. Curaj, se poate!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita