consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu juca la aparate, a renuntat o vreme, apoi a inceput sa joace la agentiile sportive, imprumutand bani pentru bilete.

Terapeuti RO 9:04am Apr 14
Mesaj:
Buna am si eu o problema nu stiu daca e grava sau nu dar totusi am.Sunt casatorita de 1 an si cateva luni. inainte sa ne casatorim sotul meu juca la aparate,iam cerut sa renunte,a renuntat o vreme dar tot din cand in cand a mai jucat.A inceput pe urma sa joace la agentiile sportive,era multumit pentru inceput cu 2 lei sau 1 leu sa investeasca in meciuri dar acum a ajuns sai trebuiasca mai mult chiar 50 lei si asa mai departe iar cand ramane singur acasa si eu sunt la serviciu pleaca si ia bani imprumut pentru bilete.Nu stiu ce sa mai fac…am multe pe cap si din cauza asta am ajuns sa ma enervez din orice,pur si simplu nu ma mai pot controla…nu stiu ce sa mai fac,va rog sa ma ajutati.va multumesc

Viorel Mocanu 9:40am Apr 14
“inainte sa ne casatorim sotul meu juca la aparate”… asta e o “boala” si desi stiati de aceasta boala… a-ti acceptat-o…. Asa ceva nu se vindeca daca vreti dumneavoastra, ci tine numai de sotul dumneavoastra… Ma tem ca “microbul” acesta fie el joc de noroc, pariuri sportive, etc… nu prea iese cu vorba… daca renunta temporar doar de “gura”dumneavoasta… Trebuie sa vrea sa consulte in specialist si mai ales sa aflati ce-l face sa cheltuie banii familiei pentru “mofturile lui personale”… doar daca vrea el se poate indrepta acest viciu… altfel nu exista “medicament”…

Carmen Caramlau 1:20pm Apr 14
Buna. Vorbiti despre o dependenta grava, pe care nu o puteti gestiona de una singura. Cautati ajutor specializat pana nu intrati intr-o situatie fara iesire. Un medic psihiatru sau psiholog trebuie sa-l vada. Numai bine!

Daniela Monica Guzu-psiholog 1:34pm Apr 14
Greu cu schimbatul asta, repet iar si iar, NIMENI NU SE SCHIMBA PENTRU NIMENI, singurii pe care ii putem shimba suntem doar noi, 20 de ani de acum tot asteptati sa se schimbe in acest timp faceti compromisuri, vedeti doar partile bune ale lui si ascundeti pe cele mai putin bune, etc, etc, mai apare acusica si un copil si mai iesiti din cercul vicios daca puteti.

Daniela Monica Guzu-psiholog 1:35pm Apr 14
Cereti ajutor, oricum ati facut primul pas aici :) )))))))) SUCCES!!!!!!!

Psihoterapie PentruFamilie 2:23pm Apr 14
Dependenta de jocuri noroc are multe aspecte in comun cu dependenta de diverse substante iar de obicei persoana in cauza ajunge (asa cum spuneti si dvs) sa-si piarda din ce in ce mai mult controlul asupra sumelor pe care le joaca, isi dedica tot mai mult tmp acestor activitati…incepe tot mai mult sa-si piarda dorinta de a face ceva pentru controlul acestei dependente, care determina din ce in ce mai multe probleme familiale. Tocmai de aceea e important sa apelati la un psihoterapeut cat mai repede constatati aceste probleme ce tin de un bun control al impulsurilor. Mai e bine de stiut ca-l puteti ajuta si dvs daca urmati sesiunile de psihoterapie impreuna. Dr Rares Ignat – psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala

Rebei Marius 10:28pm Apr 14
Aveti o problema dar nu stiti daca e grava sau nu! E doar o dependenta de jocuri, o adictie simpla. Exista pastile la farmacie pentru adictii sau electrosocuri la psihiatru….glumesc rau si amar de tot. De ce credeti ca vor sa scoata in afara legii pacanelele din baruri si sa le dea drumul numai in cluburi si cazinouri? Sunt o plaga sociala si imbolnavesc saracii oameni doritori de castiguri usoare. Ce sa va sfatuiesc? Cat mai urgent sesizata gravitatea tulburarii ….si fuga la psiholog, psihoterapeut sau psihiatru! Si apoi Dumnezeu cu mila, adictiile sunt vindecate greu, costurile sunt mari si recidivele aproape obligatorii. Mult succes !

Neli Pena 10:04am Apr 17
Stmata doamna, daca sotul dvs. recunoaste ca are o problema cu ceea ce ne-ati povestit dvs. anterior,lucrurile se pot rezolva intr-un cabinet psihologic. Daca nu constientizeaza ca jocul de sansa ii afecteaza viata de familie,trebuie putin ajutat de persoanele cele mai apropiate. Important este sa ajungeti la cabinet impreuna.Exista multe tehnici psihoterapeutice care il va ajuta pe sotul dvs.,insa implicarea trebuie sa fie a amandurora. Este adevarat ca procesul terapeutic poate fi lent si progresiv, dar toate lucrurile bune se fac cu rabdare.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier