consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Iubitul meu mi-a marturisit ca este confuz in sentimentele lui si nu ma mai iubeste cum m-a iubit la început.

Terapeuti RO 8:10am Jul 25
Mesaj:
Bună ziua. Am o problemă cu iubitul. Suntem de un an şi jumate împreună. Îl iubesc enorm de mult şi simt că e adevărata iubire, pentru că mă dăruiesc complet doar lui. Însă de ceva timp simţeam că nu mă iubeşte cum îl iubesc eu. Acum de curînd mi-a mărturisit că este confuz în sentimentele lui şi nu m iubeşte cum ma iubit de la început. El speră că vor reînvia sentimentele pentru mine , pentru că nu vrea să ne despărţim. Cum ar trebui să reacţionez eu? Ce trebuie să fac? Vă mulţumesc anticipat !!!

Carmen Caramlau 11:52am Jul 25
Fortandu-l sa ramana cu tine, nu rezolvi nimic. Nici lasandu-l sa se lamureasca singur, ca se poate… pierde pe drum. :) Arata-i insa clipa de clipa cine esti cu adevarat, cat de minunata, cu tot efortul pe care ti-l va cere.

Daniela Monica Guzu-psiholog 12:00pm Jul 25
Tu spui "Îl iubesc enorm de mult şi simt că e adevărata iubire, pentru că mă dăruiesc complet doar lui. Însă de ceva timp simţeam că nu mă iubeşte cum îl iubesc eu". Adevarata iubire este IUBIREA NECONDITIONATA, te iubesc si atat, nu compart kilogramele mele de iubire cu kilogramele tale de iubire. Spui ca te daruiesti complet doar lui, te-ai gandit vreodata sa te daruiesti complet tie apoi din preaplinul tau daruiesti iubire si lui si altor fiinte umane? Nu mai intelegi nimic? :) ))))))))))))))) Stiu ca sunt concepte greu de inteles. Acest gen de iubire este cea fara suferinta, restul aduc foarte multa suferinta deoarece este raportata la ceva exterior SINELUI tau. Ti-am dat tema de gandire.:))))))))))))))))))))))))))))))))

Viorel Mocanu 6:40pm Jul 25
"El speră că vor reînvia sentimentele pentru mine , pentru că nu vrea să ne despărţim." – aici e vorba de probabilitate si nicidecum de ceea ce si colega mai sus scria ca trebuie sa ai tu acea IUBIRE si sa se reverse in relatia voastra… ce spera el, este exact ca la LOTO… poate, poate intr-o zi… ai grija ca timpul nu are PAUZA ci el trece… Probabil ca sentimentele tale pentru el sint "tari si vii" dar ce facem cu COMUNICAREA? Ce ii "rascolesc" lui sentimentele de "se straduieste sa spere" ca va fi ca inainte relatia voastra sentimentala???

Is Is 8:00pm Jul 25
la iubire se raspunde cu iubire intotdeauna. N-ai de ce sa-ti faci griji daca esti sigura de ce simti. Iar daca era doar imaginatia ta, ce rost are sa continui? Adevarul iese mereu la iveala, rabdare. :) Nu trebuie sa faci nimic, doar fi tu.

Trandafir Mioara 8:01pm Jul 27
Fii fericita ca poti oferi asa multa iubire! Daca nu-ti poate raspunde cu aceeasi intensitate nu inseamna ca nu te iubeste, ci ca te iubeste intr-un alt mod.Intr-o relatie lucrurile se transforma , nu raman ca la inceput, iar tu, din prea plinul iubirii tale, ofera-ti tie un pic mai multa iubire.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:04am Jul 29
ce varsta aveti amandoi? poate ca este vorba doar de imaturitate afectiva, care se rezolva cu timpul.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile