consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Caut o relatie serioasa si nu o pot avea. Cand am crezut ca am gasit baiatul potrivit… am realizat ca m-am inselat si el a fugit.

Terapeuti RO 10:23am May 9
Mesaj:
Buna ziua!
Ma numesc Angela si de aproape un an nu reusesc sa nu mai am nicio relatie cu vrun baiat.Caut o relatie serioasa si nu o pot avea.Cand am crezut ca am gasit baiatul potrivit…am realizat ca m-am inselat si el a fugit.Nu inteleg de ce nu gasesc niciun baiat cu care sa am o relatie.Acest lucru incepe sa imi traga moralul in jos.Ce as putea face?

Botezat Radu 10:27am May 9
ai putea sa stai de vorba cu un psihoterapeut care sa te ajute sa privesti din mai multe unghiuri persoana ta, asa putand sa iti dai seama ce se intampla in realitate. Succes!

Adrian Isacianu 1:19pm May 9
Din start ai umplut paharul prin conditionare, cauti o relatie serioasa! Iti sugerez sa incepi o relatie cu o persoana nu doar serioasa ci care stie sa si glumeasca si sa fie vesela, si construiti relatia pana la nivelul de seriozitate dorit si acceptat. Daca ii spui din start ca doresti ca relatia cu el o vrei serioasa, s-ar putea ca in loc de un buchet de trandafiri sau lacramioare sa primesti sa cari pana acasa un bax de faina sau de ulei.

Viorel Mocanu 3:27pm May 9
"am realizat ca m-am inselat si el a fugit." stimata domnisoara ce va determina sa ii speriati? Oare dorinta dumneavoastra "dupa seriozitate" face ca pretendentii parteneri sa se sperie? Oameni seriosi si perfecti nu o sa gasiti niciodata… aici e si secretul unei relatii serioase: sa accepti pe partenerul de viata cu "defectele" lui, dar care partener de viata doreste sa-si schimbe "defectele" pentru a trai intr-o relatie serioasa… Relatiile serioase nu se gasesc, ci se formeaza din respectul si timpul pe care fiecare din voi doi il alocati acelei relatii… succes

Dana Falchidi 7:26pm May 9
Daca tu ai fi barbat, ce anume te-ar atrage la tine, si mai mult decat atat, te-ar face sa ai o relatie serioasa pe termen lung cu tine? Cum te-ai face sa te simti, cum ai evolua langa tine, cum te-ai sprijini la nevoie etc Fii atenta si sincera cu tine. Scrie raspunsul pe un caiet, in fiecare zi , pe o alta foaie, vreme de o saptamana. Apoi citeste la sfarsit toate raspunsurile.

Carmen Caramlau 10:06am May 10
Cand vei intelege resorturile interioare care te tin in aceasta situatie vei putea sa iti schimbi viata (si asta o poti face la terapie). Pana una-alta, mergi la un preot care iti place, unul cu har, si spovedeste-te. Deschizandu-ti sufletul vei face primul pas catre schimbare. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Inchiriere cabinete de psihologie Implant fast & fixed Dental Premier