consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Eu ma indragosteam foarte repede, dar acum, cand am cunoscut un baiat care chiar merita, nu mai pot si il resping, de multe ori…

Terapeuti RO 8:26am May 7
Mesaj:
Buna ziua ! De fiecare data am intalnit baieti cu care am avut relatii de scurta sau lunga durata dar fiecare dintre ele s-au sfarsit trist iar eu de fiecare data am avut de suferit.Acum am aproape 20 de ani si am intalnit un baiat care mi-a dovedit de nenumarate ori ca tine la mine,se comporta foarte bine , e stabil si serios.Nu am ce-i reprosa.Iar eu de multe ori il resping ,de obicei eu ma indragosteam foarte repede dar acum nu mai pot.Ce sa fac sa pot dinnou sa iubesc pt ca baiatul asta chiar merita ?Si care sunt cauzele schimbarii mele.Va rog ajutati-ma ,eu nu ma mai inteleg.

Botezat Radu 8:39am May 7
pai hai sa o luam logic: daca cineva este ranit repetat, nu invata sa se apare la un moment dat? Asa si in cazul tau… poate ca a venit acum (la 20 ani) pt tine momentul sa fii mai cumpatata, sa o iei mai incet cu dragostea. Ofera timp relatiei. Daca spui ca ai sansa unui partener bun, atunci incearca sa ti-o si acorzi. Pare ca in acest moment nu ai incredere in relatii (mecanism de aparare) si este si de inteles daca spui ca ai suferit de multe ori in trecut. Incearca sa nu ramai in trecut, ci sa te focalizezi pe present, pe relatia pe care o ai ACUM. Relax, se poate. Succes!

Dana Falchidi 8:41am May 7
Buna ziua. La aceasta varsta, activitatea relationala este una de cunoastere si cercetare. Cei mai multi experimenteaza mai multe relatii. Nu este grav ca totul este fulgerator in relatii, pentru ca sunteti in activitatea de cunoasterea a cat mai multor modele de partenerii. Acum, observ ,ca tu ai niste asteptari de la acesti partenerii, asteptari ce nu iti sunt implinite. Asa se intampla cand ne lasam fericirea si alegerile pe baza altuia. Relatiile contribuie la cresterea si evolutia noastra. Un partener poate fi o viata langa noi, sau poate fi o ora. Are si el o viata pe care o traieste asa cum doreste.

Dana Falchidi 8:42am May 7
Iubirea nu este iubire cand se da cu intermitenta .Iubirea este un flux constant. Cea intermitenta este frica.

Iolanda Clenciu 8:51am May 7
poate cauza schimbarii tale este ca la 20 de ani incepi sa te maturizezi. filtrezi altfel comportamentul oamenilor din jur si analizezi mai profund. poate te ai saturat de joaca , sau poate ai temeri. poate…. e un cuvant care ascunde multe necunoscute. e de sondat in interiorul tau , de descoperit, de observat….

Carmen Caramlau 6:36pm May 7
Draga mea, iubirea vine sau nu vine, nu o poti controla. Intr-o relatie exista, insa, si alte elemente la fel de importante: respectul, grija, sprijinul neconditionat, dedicatia, daruirea… Poti incepe sa i le daruiesti pe toate acestea, daca vrei, iar cu dragostea… poate apare si ea, cine stie? Numai bine!

Eliza Cazanescu 6:55pm May 7
Iubirea vine atunci cand inimile voastre vor fi pregatite sa o primesaca si sa o daruiasca unul altuia! Trebuie doar sa ai rabdare! Intre timp intinde aripile si zboara in cautarea noilor experiente si bucura-te de tineretea celor mai frumosi ani din viata ta!

Viorel Mocanu 7:40pm May 7
"e stabil si serios.Nu am ce-i reprosa.Iar eu de multe ori il resping ,de obicei eu ma indragosteam foarte repede dar acum nu mai pot." se vede ca vorbesti sub efectul ranilor din relatiile anterioare… de obicei nu poti intra intr-o noua relatie nu "ranile nevindecate"… iar multi considera ca o noua relatie "vindeca ranile"… SFAT: ia o pauza, vezi ce ginduri nu iti dau liniste… si apoi iti vei da seama daca esti pregatita de aceasta noua relatie… e posibil ca atitudinea ta sa nu se potriveasca cu cerintele noii relatii – succes

Rebei Marius 11:19pm May 7
Uita-te bine pe pagina si vezi ca ai rezolvarea in direct, prin reclama…cabinet start life…Bucuresti.!! Da click..mare incredere..succes…succesruri pardon. Nu este o reactie de copil rebel…dar vad ca nu facem nimic ca sa observam de unde si cum vin mesajele.Intru putin pe aceste siteuri si o fac in continuare cand doresc dupa treisprezece ani de munca patriotica.Ok. e alegerea mea. Ma intreb, la vremea respectiva, totul a pornit din accces direct de salvator…si e e acum?Chiar imi vine greu sa mai accesez…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed