Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Iubita mea mi-a spus ca se simte sufocata si ca vrea sa ne intalnim mai rar, chiar daca ma iubeste.

Terapeuti RO 8:43am Jun 17
Mesaj (din numele care apare la adresa de e-mail am presupus ca dl. nu este roman de origine, de unde si specificul scrierii):

Buna ziua
Incep cu inceputul.
Am cunoscut o persoana femeie,care avea familie,si are un copil.Cand lam cunoscut era distrusa,neglijata de sot trupeste si sufleteste.
Mia placut aceasta femeie si mam hotarat sal ajut si sa stau langa ea la bine si la rau,lam convins sa mearga la doctor,sa faca tratamente corespunzatoare,am fost alatur de ia tot timpul,si asa incet neam indragostit unul de altul.Nu am avut secrete fata unul cu altul,am fost sincer si deschis unul cu altul,orce discutii,orce probleme puteam discuta deschis.
Asa am continuat un an de zile,fiecare clipa,fiecare minut care aveam,am petrecut impreuna,si trebuie sa va spun a fost ceva de nedescris,foarte placut,si frumos.
Asta pana nu de mult,doamna si depus intentia de divort,copilul la luat sotul,si nu prea lasa sal vada,este distrusa aceasta femeie,eu ca de obicei am incercat sal linistesc,sal sprijin macar cu o vorba buna,lam convins sa mearga si la psiholog de familie,intr-o zi cand a venit afara de la psiholog,asa deodata sa intors impotriva mea,ma mintit,ce na facut niciodata,mia spus ca se simte sufocata,si sa sa nu ne intilnim cateva zile,ce bineinteles ma durut,si nu intelegeam motivul,si acuma ne itilnim tot mai rar,trebuie sa ma rog de ia sa ne intilnim macar o data pe saptamana,ea tot imi spune ca ma iubeste,dar oare mai este asta dragoste??Sant foarte disperat,nu stiu ce sa fac,nu as vrea sal pierd,nu stiu cum sa procedez,o iubesc foarte mult,din acest motiv cer sfatul dumneavoastra cum sa procedez,ce pot face,oare asta sa fie sfarsitul relatiei noastre?


Olimpia Onasis 8:49am Jun 17
Cine iubeste cu adverat il lasa total liber pe celalalt fara nici un fel de presiuni.Daca se intoarce bine ,daca nu inseamna ca nu era persoana potrivita pentru dumneavoastra.

Grigoras Nitica 12:28pm Jun 17
Sunt de acord cu Doamna Olimpia,lasati-o libera,lasati-o sa faca ceea ce simte fara presiuni.Probabil mersul la psiholog a facut-o sa-si descopere anumite sit.,sentimente ,trairi pe care are nevoie sa si le clarifice in liniste….

Carmen Caramlau 1:05pm Jun 18
Probabil ca, la sedinta de terapie de la care s-a intors impotriva dumneavoastra, a conectat relatia sentimentala cu pierderea custodiei copilului. Nu inseamna ca e neaparat corecta aceasta conexiune, dar e posibil ca acesta sa fie adevarul pe care il recunoaste. Vorbiti sincer cu ea, intrebati-o ce se intampla si care e motivul schimbarii radicale de comportament. De asemenea, aveti grija cine o influenteaza si cu ce. Daca dvs. doriti sa ii oferiti dragoste, siguranta, o relatie de lunga durata si reintregirea familiei prin adoptia copilului, spuneti-i. Daca nu, fiti deschis si explicati cat sunteti dispus sa oferiti in aceasta relatie si ce doriti sa primiti.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita