consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita, dar de o perioada de 2 ani visez adesea ca am relati cu alti barbati, ca imi insel sotul cu fosti iubiti sau cu barbati care nu ii cunosc.

Terapeuti RO 8:11am Jul 24
Mesaj:
buna ziua,ma nimesc Mihaela si am 25 de ani,sunt casatorita de 5 ani si am 2 copi, de o perioada de 2 ani visez noaptea, adesea ca sunt casatorita,sau am relati cu alti barbati,sau ca imi insel sotul,cu fosti iubiti sau cu barbati care nu ii cunosc.relatia cu sotul se deterioreaza treptat chiar de la un timp ma jigneste,mereu imi reproseaza ca risipesc banii munciti de el,si ca el se speteste muncind si nu mai are timp de minesau copii deoarece doreste cand nu e la servici sa se relexeze.Mai grav este ca a inceput sa ma jigneasca de fata cu copii,ce pot face?

Pirvan Marinela 8:26am Jul 24
Din cauza deteriorari relatiei , dorinta de a fi iubita se revarsa in vise. Incearca o discutie cu el in sensu ca vrei un job si tu ,sa va echilibrati si ce anume il nemultumeste la tine in afara cheltuielilor ,poate ajungeti la un consens

Viorel Mocanu 9:56am Jul 24
Mihaela, viata iti arata sensul ei chiar si prin vise… se pare ca viitorul tau se cam limiteaza datorita comportamentului partenerului tau de viata. Cauta o discutie sincera cu sotul tau si clarificati-va amindoi sensul vietii si drumul pe care veti merge, pentru ca nu ai decit 25 de ani si nu se merita sa fii "sclava" lui… Ai o viata inainte si fericirea o vei simti altfel… nu te opri si nu te limita la viata de batjocura a sotului tau – SUCCES


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile