consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi-am inselat sotul, inainte de nunta, cu un coleg de serviciu care nici macar nu imi place. Nu mi-as lasa sotul pentru el, dar… tot timpul ma gandesc la el…

Terapeuti RO 7:59am Sep 2
Mesaj:
buna ziua.de 7 ani sunt cu cineva care numai anul trecut 2013 in final a devenit sotul meu.am avut o relatie foarte dificila-cu certuri si despartiri la fiecare pas,dar ne iubim enorm si nu putem trai unul fara altul.acuma e mai bine.eu am 32,el 28. de 4 ani lucrez la o firma.colegul meu..cu care am inselat prietenul inainte de nunta-este problema mea.am fost atrasi unul de altul de cand am venit la firma,dar sa fiu mai scurta: nu-mi place la el absolut nimic-nici fizic,nici cum gandeste sau se comporta si nici cum e in pat,dar totusi tot timpul ma gandesc la el,cand nu ma baga in seama-innebunesc,sunt geloasa pe el.nu vreau nimic de la el.nici el nu vrea nimic de la mine,altfel imi spunea pana acum,dar ma lasat sa ma marit cu altul!nu as lasa sotul pt el,ce sa fac sa nu ma mai gandesc atat si de ce ma gandesc?multumesc frumos.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:14am Sep 2
luati-va timp sa stati de vorba cu un psihoterapeut… lucrurile sunt mai profunde decat un sfat pe internet. Succes!

Cristina Cristea 12:31pm Sep 2
Recomand psihoterapie.

Oana Bodor 6:20pm Sep 2
Ok… esti atrasa de cineva care nu iti place si traiesti cu cineva care iti place, o relatie cu nabadai ("certuri si despartiri la fiecare pas"). Sigur exista -in povestea ta de viata- o explicatie logica a acestui comportament. In psihoterapie ai sansa sa explorezi si intelegi… incearca! :)

Invingem Stresul Impreuna 4:59pm Sep 3
Hipnoza te-ar putea ajuta sa te intelegi mai bine…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile