consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De ce ma tot gandesc la fostul iubit al sotiei? Tot am impresia ca o sa o pierd.

Terapeuti RO 7:31pm Mar 19
Mesaj:
De ce ma tot gandesc la fostul iubit al sotiei? Tot am impresia ca o sa o pierd, cu toate ca ea mi-a demonstrat ca ma iubeste de numarate ori si avem impreuna o fetita splendita?

Botezat Radu 7:35pm Mar 19
ia incercati sa ne ‘aruncati’ cateva ipoteze… au tendinta de a fi si cele corecte! Noi am putea sa presupunem nesiguranta acestei relatii, dar nu va cunoastem deloc. Daca nu puteti ajunge sa stati de vorba cu un psiholog despre framantarile dvs, atunci v-am urga sa ne dati mai multe detalii? Relatia dvs de la inceput… relatia cu ‘fostul’ si cum v-a afectat atunci… etc

Loredana Tudor 7:38pm Mar 19
Din gelozie si din posesivitate. In primul rand sotia nu este un obiect sa va apartina si nici nu are nimic de demonstrat. Este o fiinta ca si dvs. Iubirea pe care o daruiti este singura care va apartine.

Pintilii Simona Petruta 7:48pm Mar 19
Gelozia

Psihoblue Madalina Chitac 8:43pm Mar 19
De multe ori invatam de la viata sa ne fie frica de anumite posibilitati astfel incat sa incercam sa le prevenim. Frica de abandon sau de singuratate sau de a nu fi destul de bun sunt des intalnite si au si partile lor pozitive. Problemele apar atunci cand comportamentele devin inadaptative, exagerate din frica sau cand gadurile prea dese ne provoaca emotii neplacute. In rest, nesiguranta face parte din realitatea vietii si e important sa o acceptam.

Adrian Isacianu 8:49pm Mar 19
Dar ce te impiedica sa te gandesti la tine ca fiind iubitul actual ei sot? Ce a fost in trecut nu-ti apartine tie ci doar ei si ai luat-o cu tot cu trecutul si istoria ei, ce va fi maine nu-ti apartine si nu exista caci nu este decat ca dorinta, dar poti face infarc sau stop cardiac la ora 04.05 si e gata, te poti bucura si multumi de prezentul care iti apratine si tie, si sotiei si pe care il puteti dedica minunatiei voastre comune. Ai toata noaptea la dispozitie si libertatea sa meditezi in liniste. Dimineata ai posibilitatea sa multumesti.

Botezat Radu 10:53am Mar 20
dragele mele colege, aveti putintica rabdare pana primim mai multe informatii. Mi-ar placea (in mod foarte meschin) sa cred ca nu sunteti telepati. Va inteleg empatia foarte puternica, dar simt ca ne aruncam prea repede si departe cu raspunsurile de mai sus. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, doar o mica atentionare. Multumesc!

Loredana Tudor 10:57am Mar 20
Nici nu ati putea sa va jicniti decat pe dvs.! Cu placere

Botezat Radu 10:59am Mar 20
as putea dar consider ca ma incadrez in categoria ‘pe nimeni’ si asta ma face sa ma simt in siguranta :)

Loredana Tudor 11:00am Mar 20
:) bun asa


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier