Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am de 17 ani o casnicie fericita, cu un sot bun si bland, dar pe care l-am distrus iremediabil, cedand insistentelor altui barbat.

Terapeuti RO 10:18am Jul 30
Mesaj:
Am 38 ani ,un copil de 13 ani,o casnicie fericita de 17 ani,un sot bun si bland de 47 ani ,pe care l-am distrus iremediabil.Pe scurt am cedat insistentelor altui barbat ,pe care l-am intalnit in relatii profesionale,de a conversa pe net.Pe parcursul a 2 luni de discutii telefonice si pe net,am sfarsit prin a ma indragosti nebuneste de el fara a avea nici un contact fizic.Totul a sfarsit brusc prin gestul sotului ,care m-a pus in fata dovezilor incontestabile,a declaratiilor de dragoste si a tuturor tampeniilor debitate de noi pe mess.El stia totul ,dar m-a lasat sa vada pana unde merg.Nu l-am inselat niciodata ne-am iubit enorm,dar acum s- a inbolnavit si stau cu el prin spitale.A zis ca sta cu mine de dragul copilului.Ce sa fac?Sunt constienta ca am gresit,dar imi iubesc sotul enorm!

Radu-Gabriel Juganaru 10:51am Jul 30
Parerea mea:Treci peste,orce om greseste.Sa ma scuze administratori,daca ma bag asa.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 11:01am Jul 30
sunteti un cuplu… gasiti solutia impreuna. Succes!

Adrian Isacianu 11:22am Jul 30
Ceea ce ai scris indivudului respectiv pe net sunt gandurile, dorintele, fantasmele si fanteziile tale, pe care nu ai avut curajul sa le impartasesti sotului,din varii motive. Sotul tau are astfel posibilitatea sa te cunoasca si altfel, sa te cunoasca mai in profunzime s iare posibilitatea sa descopere ca si in el exista o astfel de zona de umbra pe care nu a luminat-o inca. Redescoperiti-va si iubiti-va la fel de mult, dar altfel.

Pisiologul De Serviciu 4:22pm Jul 30
Poti sa-i spui sotului adevarul; si anume ca ai experimentat o fantezie. Apoi, pentru a remedia relatia, apelati la o terapie de cuplu. Si barbatii isi traiesc fanteziile astfel, sunt aproape sigur ca si el a experimentat intr-un fel sau altul cel putin o fantezie. Ramane doar sa-i arati cat de mult il iubesti si il doresti. Ridica-i inapoi stima de sine, "coase-i penisul " inapoi si mergeti impreuna la un terapeut.

Carmen Caramlau 2:31pm Jul 31
Terapie EFT pentru tine, apoi terapie de cuplu.

Buibar Marius 7:38pm Jul 31
Daca esti constienta ca ai gresit si ai cerut iertare sotului este un prim pas esential.Acum va trebui sa-i recastigi increderea ceea ce nu este usor dupa lovitura pe care a primit-o.In 17 ani de relatie ma gandesc ca ai reusit sa-l cunosti in mare masura,in asa fel ca sa sti cum sa te apropii de el.Cu siguranta vindecarea cere timp si cauta pe cineva de incredere si competent sa te ajute cu sfaturi.Ma gandesc ca in timp vazand iubirea care o vei manifesta pt el isi va recapata increderea in tine.Arata-i cat de mult il iubesti si cat de mult il doresti si nu cauta scuze pt ce ai facut sau in mod subtil sa il faci sa creada ca din cauza lui ai facut asta,ca nu ti-a dat atentie etcDaca nu esti atenta cu usurinta se poate distruge si legatura firava care inca mai este acolo


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita