consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Fostul meu prieten nu era serios in relatie. Sunt mult mai linistita fara el in viata mea, dar imi lipseste.

Terapeuti RO 8:40am Jul 10
Mesaj:
Cunosc un tip de 2 ani, a fost ca o joaca la inceput, eu abia iesisem dintr.o rel,mi-a marturisit ca ma place..nu am acceptat niciun fel de rel atunci, dar apoi cu timpul vorbind zi de zi si petrecand timp impreuna si la insistentele lui m inceput sa ma atasez.Am simtit si din partea lui cam acelasi lucru.Evident k este genul de baiat mai golan.El a avut alte rel cu diverse..pe care tot timpul incerca sa mi le bage mie pe gat cum s.ar spune. Nu a mers intre noi niciodata intrucat eram nemultumita de modul in care se comporta..nu era serios nu dadea importanta. Si cam asa s-au desfasurat lucrurile pana in prezent.Cand suntem impreuna exista momente ft frum de afectiune in care simt..sau cel putin asa cred k este si el implicat.Ma scoate din minti ..ma enerveaza..plang momente de suferinta..pt k multe lucruri facute de el dor si nu se pot suporta asa de usor.Acum imi spune k vrea sa ne impacam..k ma iubeste..dar fara sa dovedeasca prea mult evident..Avem 2 sapt de cand nu am vorbit..in urma hotararii mele de a pune punct..el incercand o rel de 5 zile evident cu altcineva.Imi spune k vrea cva serios..dar dak.l refuz cum am si facuto se schimba placa..si baiatul devine ambitios si imi vorbeste altfel.NU stiu ce sa cred..Va rog sa ma ajutati..Mi-as dori sa fie cva frumos intre noi..dar nu stiu cum si cand se va intampla asta..dar pe de alta parte sunt mult mai linistita fara el in viata mea..desi imi lipseste..

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:51am Jul 10
eu iti recomand sa cauti pe net cuvintele ‘relatie’ si ‘relationare’ si sa te gandesti mai bine care dintre ele ti le doresti sa o ai cu acest baiat. Am incredere ca o sa gasesti cea mai buna varianta pt tine. Succes! ;)

Carmen Caramlau 11:04am Jul 10
Exista relatii extrem de puternice, desi sunt toxice. Ceea ce descrii tu pare a fi o astfel de relatie. Iti dai si tu seama ca orice este toxic nu iti face bine. Nici pe termen scurt, nici pe termen lung. Mai da-i o sansa, spune-i exact care sunt asteptarile tale, da-i un termen in care sa se schimbe si, daca nu o face, inseamna ca nu doreste sa faca vreun efort sa te recastige. Lucrurile sunt mai simple decat le facem sa fie. Daca crezi ca o sedinta de terapie te-ar ajuta, nu te feri sa-ti faci o programare. Terapia nu se adreseaza oamenilor cu probleme psihice, ci oamenilor cu probleme, ok? :)

Loredana Tudor 3:02pm Jul 10
Daca nu te-ai saturat de plans, mai incearca. Apoi cand te saturi stai si analizeaza ce vrei si ce ai de oferit. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile