consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu a recunoscut ca nu ma mai suporta de ani de zile si a stat cu mine doar pentru fata. Imi spune sa ramanem impreuna, dar eu nu sunt de acord.

Terapeuti RO 7:35am Sep 16
Mesaj:
Buna dimineata. Sotul meu m-a inselat cu o femeie timp de 4 luni, dar spune ca nu intim doar mesaje 150 pe zi si prin saruturi. Acum dupa 11 ani de relatie si 7 ani de la casatorie imi spune ca el nu mai tine la mine de cel putin 6 ani, ca daca il ating i se zbarleste pielea pe el. Avem si o fetita de 5 ani. Ca a facut un copil crezand ca ne poate apropia. Dar nu a fost asa, problemele au fost mai mari. Am incercat de multe ori sa vb cu el ca nu mai suportam situatia si de fiecare data primeam raspunsul ca el ma iubeste si sunt inchipuiri de ale mele, ca lui nu ii place sa vorbeasca si ca pentru el sexul nu mai este important la varta lui (acum are 34 ani) dar ma iubeste. Acum a recunoscut ca nu ma mai suporta de ani de zile si a stat cu mine doar pentru fata. Imi spune sa stam impreuna pentru fetita si eu nu sunt de acord. Eu il iubesc si nu pot accepta asa ceva. Nu vrea sa comunice, refuza sa imi spuna ce a facut toata ziua, nu suporta sa il sun sa-l intreb ce face sau cand ajunge acasa.Ma simt inselata, umilita, bataia lui de joc.nu mai suport. nu stiu ce sa fac

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:13am Sep 16
cred ca intrebarea neformulata de Dvs este ‘cat mai am de gand sa inghit aceste injosiri’? Fetita se poate adapta, insa faptul ca o expuneti unei relatii toxice nu face decat sa ii creeze un model prost de relationare care o va afecta tot restul vietii. Ganditi-va bine la viitorul copilului si al Dvs., daca sotul nu vrea aceasta relatie, este pb lui, dar macar sa aveti mandoi maturitatea de a lua cea mai buna decizie pt copil, nu pt confortul unuia sau altuia dintre parinti. Succes!

Cristina Cristea 12:09pm Sep 16
Ce mai poate face, ca sa intelegeti ca ati ajuns la final? Nu priviti asta ca pe o infrangere, ci ca pe un nou inceput. Pentru copil, macar. Bafta!

Clau Anki 12:59pm Sep 16
Daca a spus cu subiect si predicat ca nu mai doreste aceasta relatie, atunci nu mai poti face nimic. O relatie se construieste bilateral, iar daca una din parti nu vrea constructia, atunci cealalta parte se lupta cu morile de vant in incercarea de a pune caramizi. Poate il convingi sa faceti o terapie familiala, in urma careia sa poata lua decizia de despartire sau de reconciliere.

Doina Zamfirescu 12:26pm Sep 17
Discutati cu terapeut pentru a va clarifica sentimentele. Si ganditi-va asa cum a mai mentionat un coleg la mediul la care este expus copilul dvs. si la implicatiile care rezulta atat pentru dvs. cat si pentru copil.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed