consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De cateva luni mi se intampla ceva ciudat. Imi vin uneori in minte niste chestii, timp in care ma incalzesc si imi simt tot corpul amortit!

Terapeuti RO 9:42am Oct 15
Mesaj:
Buna ziua! As avea o intrebare!? Cu ceva timp in urma m’am confruntat cu mici atacuri de panica apoi la cateva luniam facut o depresie! Nu stiu nici acum motivul! Sunt mereu vesela! Nu am avut probleme,nici macar in copilarie..! Cand aveam depresia..frica mea era sa nu se intample ceva rau..nimieni sa nu pateasca nimic..! Mi’a revenit apoi dupa catev luni! (2-3)! Acum am un bebe de 7 luni! Este cel mai important lucru pt mine! Am o viata fericita! Nu am probleme! Nu imi lipseste nimic..dar de cateva luni,mi se intampla din nou ceva ciudat! Nu stiu ce sunt..imi vin in minte niste chestii( cred eu ca din trecut,dar bu e nimic rau) nu ma tin mult..probabil 1-2 minute..timp in care ma incalzesc(uneori) si imi simt tot corpul amortit! Problema e ca dupa ce trece nu imi pot aduce aminte despre ce era vorba..iar asta ma streseaza cel mai mult! Incerc sa ma controlez..si nu am nicio starede frica..cum a eam cand faceam atacurile de panica..! Chiar nu stiu ce se intampla! Va multumesc pt ajutor!

Doctorul Terapii Complementare 11:55am Oct 15
Adresați-vă unui psihoterapeut (hipnoterapeut)! Hipnoza vă va ajuta să vedeți ce se întamplă și dacă e nevoie să vă amintiți.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:16pm Oct 15
psihoterapia ar fi indicata. Este posibil sa fie totul legat de episodul post-partum care poate creea confuzii. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed