consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 4 ani ma confrunt cu atacurile de panica si depresia, dar de ceva timp nu pot dormi, ma trezesc si nu stiu unde ma aflu sau vad diverse lucruri ciudate in camera.

Terapeuti RO 8:28am Aug 22
Mesaj:
buna ziua de 4 ani ma confrunt cu atacurile de panica si depresia,dar de ceva timp mi se pare ca situatia se inrautateste noaptea nu pot dormi ma trezesc si nu stiu unde ma aflu sau ma trezesc si vad chestii in camera sau punctulete colorate,si multe lucruri ciudate.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:36am Aug 22
consult psihiatric!!

Cristina Cristea 8:38am Aug 22
Ati facut analize mai amanuntite? Ar trebui sa aveti in vedere lucrul acesta, un RMN , un consult oftalmologic , ORL….,apoi sedinte de psihoterapie.

Trandafir Mioara 11:17am Aug 22
Urgent o programare la medicul psihiatru

Doctorul Terapii Complementare 5:05pm Aug 22
Înainte de-a merge la psihiatru, încercaţi un tratament fitoterapeutic. Vă recomand rădăcină de Captalan ( Petasites officinalis) şi sunătoare. Le măcinaţi în râşniţa electrică (maşina de cafea) apoi le cerneţi prin sita pt făină albă. Cântăriţi în părţi egale cele 2 pulberi şi le amestecaţi. Luaţi de 4 ori pe zi câte o linguriţă rasă cu minim 30 min înainte de mâncare, pe stomacul gol. Le ţineţi sub limbă 20 min apoi le înghiţiţi cu puţin lapte cald.

Clau Anki 8:59pm Aug 22
Diferitele tipuri de insomnii sunt simptome ale depresiei; deci situatia continua, nu se inrautateste in mod necesar. Faptul ca vedeti punctulete colorate sau alte lucruri care vi se par ciudate, atunci cand va treziti brusc din somn, nu inseamna ca aveti halucinatii, in mod necesar. Un consult psihiatric nu dauneaza, e adevarat, dar atacurile de panica si depresia se trateaza cel mai bine prin psihoterapie cognitiv-comportamentala. Tratamentul psihiatric va poate linisti o vreme… pana cand il opriti, iar apoi, simptomele revin treptat. Medicamentele linistesc organismul, asa cum am spus, dar nu va schimba mentalitatea. Ma mir ca va confruntati cu atacuri de panica si cu depresia de 4 ani, cand psihoterapia cognitiv-comportamentala v-ar fi scapat de aceste probleme maxim intr-un an. Mare pacat ca in aceasta confruntare nu exista si cineva specializat care sa va indrume eficient! Va doresc succes.

Cristina Cristea 9:16pm Aug 22
Am spus . Apelati la un psiholog clinician .

Carmen Caramlau 5:49pm Aug 23
Va recomand sa mergeti la un maestru Reiki urgent. E posibil sa va explice el pe loc ce vi se intampla.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile