Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am aflat ca prietena mea nu a fost virgina. Imi vine sa il omor pe cel care a fost inainte si pe ea sa o parasesc.

Terapeuti RO 11:13am Jun 19
Mesaj:
Buna ziua am si eu o problema cu prietena mea ce ma macina de când mia spuso…avem amândoi 16 ani..ea la 14 ani a avut primul contact sexual..si eu care o credeam virgina si defapt ma mintit…si am rămas cu un fel de sechele..pe acel băiat cu care a facuto îmi vine sal omor si tot timpul când îmi vine gândul ca a facuto îmi vine sa o părăsesc..am discutat cu ea si mia spus cu lacrimi in ochi ca a fost o proasta si ca regreta enorm ce a facut..eu o cred dar acest gand tot ma mai macina..cum pot scăpa de el va rog..vreau sai uit trecutul si sa ne vedem de viitor..multumesc.

Botezat Radu 11:22am Jun 19
daca iti este imposibil sa accepti ca nu ai fost primul pt ea, nu stiu daca are rost sa te chinuiesti (atat pe tine cat si pe ea). Incearca sa treci pur si simplu peste… gandeste-te ca sentimentele bune ne hranesc, cele negative ne macina. Succes!

Grigoras Nitica 12:42pm Jun 19
Ce este mai important ptr.tine,faptul ca nu ai fost tu primul sau cel de a o avea.iubi?Ai putea dormi linistit stiind ca nu o mai vezi doar ptr.faptul ca nu ai fost tu primul?Raspunde-ti tie la aceste intrebari….A avut o experienta care a invatat-o ceva,ceva ce poate imbogatii relatia voastra stiind ceva din ceea ce-i place si ce nu…..


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita