consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

O fata pe care o plac mi-a spus ca nu putem fi impreuna pentru ca este aromanca sau machedoanca.

Terapeuti RO 8:26am Aug 22
Mesaj:
Am 17 ani, sunt dragut, toate fetele spun ca am ochii frumosi. Intro buna zi am auzit de o fata care ma placea si am inceput sa vorbesc cu ea.Am inceput o relatie dar nu simteam dragostea deplina, simteam ca mai mult eu trag de aceasta relatie.A crezut ca am inselat-o dar nu am facut-o, nu insel persoana iubita niciodata.O iubesc prea mult ,mi-am pus toata increderea in ea insa ea nu a facut acelasi lucru totusi si ea ma iubea.Intr-o zi totul decurgea normal si mi-a spus ca nu puteam fi impreuna pentru ca este “aroroman” sau machidoanca,ceva de genu’ si ea trebuie sa fie tot cu cineva din aceeasi etate. Am ramas masca.O despartire aiurea.Nu o pot uita in fiecare seara ma gandesc la ea si ma gandesc ca nu imi spune nimeni “Noapte buna!” . M-am gandit sa incerc sa vorbesc iar cu ea dar nu vreau sa mai sufar si sa trag de relatie, aveti sfaturi?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:41am Aug 22
din pacate, in comunitatile aromane si/sau machedone nu este permisa casatoria decat in comunitate. Se pare ca te-ai atasat de ea si asta face ca tu sa treci printr-o perioada de ‘doliu’, de suferinta in urma ‘rupturii’. Este firesc, o sa treaca, mai ales cand o sa gasesti pe altcineva. Succes!

Cristina Cristea 9:14am Aug 22
Las-o sa plece , sufera , treci mai departe. Bafta!

Carmen Caramlau 6:10pm Aug 23
Ea ti-a dat o sansa, desi stia ca nu se poate casatori in afara comunitatii. Daca ai fi fost in stare sa vrajesti intreaga familie, poate ai fi avut o sansa (minuscula). Nu greutatile ne definesc, ci puterea cu care trecem peste ele.

Mar Dum 6:22pm Aug 24
Daca ai fi terapeut si ai vedea ce coada fac persoanele casatorite de etnii, culturi sau rase diferite, ai privi lucrurile altfel, ba chiar i-ai multumi cerului ca ai scapat de complicatii si mai mari. Sa vezi ce minunata este presiunea neamurilor si armonia de cuplu cand familia mai are si copii….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile