consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma cu un an mi s-a pus diagnosticul de sindrom de colon iritabil.

Terapeuti RO 7:46pm Mar 18
Mesaj:
Buna seara,
Imi poate recomanda si mie cineva un medic homeopat in craiova? In urma cu un an mi s-a pus diagnosticul de sindrom de colon iritabil dupa multe investigatii, colonoscopie, endoscopie, ecograf si analize..am urmat tot felul de tratamente medicamentoase dar fara rezultat..ma balonez orice as manca, si multe borborisme intestinale..nu stiu ce sa mai fac..am nevoie de ceva sfaturi.

Valeriu Lapadatescu 8:37pm Mar 18
Nu stiu in Craiova dar stiu pe cineva in Tg Jiu

Remus Sandu 4:46am Mar 19
Nu ştiu ce homeopat să vă recomand în Craiova. În schimb vă pot oferi alte informaţii.
cam ce ar include dieta dvs. ? eliminaţi definitiv aberaţiile cunoscute: lapte (poate aveţi o intoleranţă la lactoză), cereale cu gluten, şi leguminoase: soia, mazăre, fasole etc. Aveţi cumva şi anemie ? greutate subnormală ?
Fiindcă:
“Cei mai mulţi medici nu au considerat vreodată boala celiacă. Informaţiile incompatibile cu diagnosticul preferat al Sindromului de Colon Iritabil, au fost trecute cu vederea. Revizuirea cazului nu a determinat medicii să ia în calcul boala celiacă, să reevalueze evidenţele, sau să reconsidere diagnosticul SCI.”
Citeşte mai mult: http://wp.me/p48646-1CO

Marian Ovidiu Dicianu 3:01pm Mar 28
Rezultate foarte bune , cu ameliorare rapida si vindecare in 3-6 luni , au curele cu ALOE VERA GEL ( http://goo.gl/bvkOY5 ) , FOREVER ACTIVE PROBIOTIC ( http://goo.gl/BIUhjM ) FIELDS of GREENS ( http://goo.gl/1H4r1R ) . Detalii despre achizitionare ( cu un discount de 15% la preturile afisate ) , dozaj si administrare , va rog sa ma contactati la telefon 0744519473 sau e-mail : marian.dicianu@yahoo.com .

Stoian Ionita 9:52am Apr 9
http://youtu.be/EKQPFx1Cxe4 Aici.. gasiti solutia!!!!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile