Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Dupa fiecare masa ma balonez, iar mancarea o elimin prin scaun aproape intreaga.

Terapeuti RO 1:57pm Jan 19
Mesaj:
Buna ziua. am 42 de ani si am o problema de cateva luni de zile. dupa fiecare masa ma balonez, iar mancarea o elimin prin scaun aproape intreaga. vreau sa ma duc la un specialist, nu stiu catre care disciplina sa ma indrept. daca ma ajutati cu un sfat o sa va fiu recunoscator. cu stima M.D.

Viorel Mocanu 3:32pm Jan 19
gastroenterologie… curios… asa ceva se intimpla la copii mici (sugari) intrucit enzimele la virsta lor inca nu sint definite

Tsewang Dorje 6:40pm Jan 19
cel mai sigur departament la care puteti merge este propria dvoastra bucatarie. adoptati o alimentatie raw vegana, si dupa una, max doua saptamani reveniti cu un feedback. medicina clasica, condusa de OMS, va v-a indruma spre tot felul de remedii cu super multe efecte adverse.

Hraneste-te Sanatos 7:49pm Jan 19
Nu poate trece direct la alimentatie raw vegan,eventual sa treaca pe vegan cu legume fierte la abur.

Tsewang Dorje 7:52pm Jan 19
sau asa, cu acomodare

Remus Sandu 1:42pm Jan 20
Spuneţi şi ce include dieta dvs. De ex dacă sunteţi un mare amator de migdale neînmuiate, pancreasul poate fi suprasolicitat. Sau poate exageraţi cu făinoasele şi aţi favorizat boala celiacă ? oricum, sunt teste de laborator foarte sigure, dar numai un specialist poate spune dacă trebuie făcută o ‘probă de digestie’, anticorpi de boală celiacă sau enzimele pancreatice.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita