consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 63 de ani si in urma cu un an am fost diagnosticat cu HBP.

Terapeuti RO 1:28pm Jan 24
Mesaj:
Buna ziua, Am 63 de ani, in urma cu un an, dec. 2012, am fost diagnosticat cu HBP avand la analiza PSA-ul 3.16ng/ml. Dupa o luna de tratament cu Proscar-1tab/zi si Fokusin-1tab/zi, ian.2013, PSA-ul a fost 2.051ng/ml, iar simptomele vizibil reduse, adica urinat noaptea dela 2-3 ori la 1-2 ori. Acuma, dupa un an la analize mi-a iesit PSA-ul 1.852ng/ml, iar noaptea merg maxim o data la urinat.
As dori sa stiu daca trebuie sa continui tratamentul la infinit sau pot intrerupe o perioada de timp, dupa care sa-l reiau? Multumesc.

Viorel Mocanu 2:06pm Jan 24
PSA-ul arata ca adenomul e in regres sau nu mai e asa de rigid incit permite prostatei o mai buna “mulare” pe traiectul uretrei…. de multe ori pacientul “se plinctiseste” de un tratament indelungat insa sint afectiuni care “leaga” medicamentul de pacient pe viata… sfatul unui urolog/oncolog privind durata tratamentului e de mare folos

Remus Sandu 2:44pm Jan 24
Probabil că dacă aţi fi ţinut încă de pe la 50 de ani o dietă cu puţini carbohidraţi (low-carb sau chiar ketogenică), şi cu un still de viaţă activ, nici nu aţi mai fi avut nevoie de medicamentele astea. Activitatea enzimei 5-alfa-reductază depinde foarte mult de nivelul de insulină. La fel o influenţă nocivă are proteina din laptele de vacă prin efectul insulinotrop. Eliminaţi toate acestea şi încercaţi nişte suplimente de bază, şi cel mai probabil veţi evolua mult mai bine, chiar şi făra medicamente. http://www.getfit.ro/alimentatie/diete/dieta-low-carb.html


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier