consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce tratament natural am putea folosi pentru a reusi sa ii vindecam macar un pic rinichii bunicului meu?

Terapeuti RO 8:54pm Mar 10
Mesaj:
Buna ziua,numele meu este Gina am si eu o intrebare referitoare la tratamente naturale : Bunicul meu in varsta de 72 de ani,sufera de diabet pe insulina,de rinichi stagiul 3-4,cu 3 preinfarturi in termen de 2 luni primul pe data de 8 ianuarie,al doilea pe 22 ianuarie si al treilea pe 6 martie, desi are tratament pentru inima,doctori nu pot interveni din cauza problemelor grave la rinichi nimeni nu ii da un tratament de rinichii deoarece au spus ca nu mai pot face nimic pentru rinichii lui iar inima nu o pot trata din cauza rinichilor ce tratament natural am putea folosi pentru a reusi sa ii vindecam macar umpic rinichi cat sa poata sa trateze inima si sa duca o viata cat de cat normala va rog frumos sa imi dati un sfat cu medicamente sau ceaicuri cat se poate de naturale

Ioana Predi 9:32pm Mar 10
Din mesajul dvs. inteleg ca bunicul sufera de diabet insulino-dependent, dar la rinichi ce afectiune este in stadiul 3-4? Fiti mai explicita cu diagnosticele pentru a fi ajutata.

Remus Sandu 10:28pm Mar 10
Una din problemele fundamentale în ziua de azi este excesul de carbohidraţi, reducerea lor aducând în mod inevitabil nişte beneficii pentru sănătate.Concret pentru diabet: “Aceste studii demonstrează că nefropatia diabetică poate fi reversibilizată printr-o intervenţie dietetică relativ simplă.” – Citeşte mai mult: http://wp.me/p48646-1dc

Remus Sandu 1:46am Mar 12
Pe de altă parte se ştie că susanul are un puternic efect antiimbatranire. De luat in seama si pt bunicul dvs, previne complicatiile diabetice ! http://wp.me/p48646-3yV

Alexandra Oană 7:10am Mar 12
“Prin administrarea a trei linguriţe de ulei de cânepă zilnic se ameliorează vizibil celelalte complicaţii majore ale diabetului: micro şi macro angiopatia, neuropatia diabetică, insuficienţă renală progresivă, afectarea ochiului şi a retinei, riscul crescut de infarct vascular, ulcerele varicoase.”

Alexandra Oană 7:10am Mar 12
http://www.formula-as.ro/2010/941/medicina-naturii-44/drogul-care-salveaza-vieti-canepa-13014

Marian Ovidiu Dicianu 6:06pm Mar 28
Pentru insuficienta renala pe fond diabetic si ameliorarea problemelor cardiace, iti recomand sa-i administrezi urmatoarele suplimente si ceaiuri: ALOE VERA GEL , ALOE BLOSSOM HERBAL TEA , ARGI+ , FIELDS OF GREENS , CARDIO HEALTH . Pe toate le gasesti aici : http://goo.gl/bvkOY5 . Pentru recomandarea modului de administrare si daca vrei sa le achizitionezi cu 15% reducere , trimite-mi un mesaj ! Multa sanatate bunicului !

Stoian Ionita 9:05am Mar 31
Buna, nu stiu daca ai inceput sa lucrezi cu bunicul.. sa ii aplicati un tratament.. sau o terapie.. daca vrei putem incepe.. sa lucram la echilibrarea sa..cu succes..! Ai nr meu…0766671485..oricand cu placere! si multa sanatate tie si bunicului!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile