consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Dupa 30 de minunte de antrenament intens, gura mi se usuca foarte tare, iar senzatia de sete creste.

Terapeuti RO 9:04pm Feb 13
Mesaj:
Buna ziua, am 23 de ani ,sex M , si am o nelamurire. M-am reapucat recent de sala si dupa 30 de minunte de antrenamet intens , gura mi se usuca foarte tare , senzatia de sete creste chiar daca beau 2 litri de apa pe timpul zilei + 1l in timpul antrenamentului. Alte simptome ar mai fi ameteala, oboseala si vedere slaba.Cat despre dieta am renuntat la dulciuri si lactate acestea creeindumi pe limba un strat albicios.
Mi-am facut testul cu betisorul pentru candidoza dar a iesit negativ. Am fost la interne ,mi-a dat 2 cicluri de antibiotice pe scara larga nestiind ce am,rezultatul fiind mai rau.

Terapeut Masaj 9:08pm Feb 13
recomand o ecografie doppler la inima.

Dorin Geamanu 9:25pm Feb 13
Si o glicemie !

Viorel Mocanu 9:42pm Feb 13
descrierea ta e clara… diabet zaharat acum nu am de unde sti daca e o forma juvenila sau avansata… insa setea, vederea, ameteala iti pun singure diagnosticul… recomandat: glicemie provocata…. poate fi vorba si de o forma de diabet insipit insa dupa testul sanguin de glicemie provocata cauta un diabetolog…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile