Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDupa 30 de minunte de antrenament intens, gura mi se usuca foarte tare, iar senzatia de sete creste.

Terapeuti RO 9:04pm Feb 13
Mesaj:
Buna ziua, am 23 de ani ,sex M , si am o nelamurire. M-am reapucat recent de sala si dupa 30 de minunte de antrenamet intens , gura mi se usuca foarte tare , senzatia de sete creste chiar daca beau 2 litri de apa pe timpul zilei + 1l in timpul antrenamentului. Alte simptome ar mai fi ameteala, oboseala si vedere slaba.Cat despre dieta am renuntat la dulciuri si lactate acestea creeindumi pe limba un strat albicios.
Mi-am facut testul cu betisorul pentru candidoza dar a iesit negativ. Am fost la interne ,mi-a dat 2 cicluri de antibiotice pe scara larga nestiind ce am,rezultatul fiind mai rau.

Terapeut Masaj 9:08pm Feb 13
recomand o ecografie doppler la inima.

Dorin Geamanu 9:25pm Feb 13
Si o glicemie !

Viorel Mocanu 9:42pm Feb 13
descrierea ta e clara… diabet zaharat acum nu am de unde sti daca e o forma juvenila sau avansata… insa setea, vederea, ameteala iti pun singure diagnosticul… recomandat: glicemie provocata…. poate fi vorba si de o forma de diabet insipit insa dupa testul sanguin de glicemie provocata cauta un diabetolog…
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed