consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu in virsta de 58 de ani a contactat un stafilococ auriu la coloana. Face dializa si are defibrillator la inima. Credeti ca l-ar putea ajuta terapii alternative?

Terapeuti.ro 8:32am Feb 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua.Va rog sa am ajutati.Sotul meu in virsta de 58ani a contactat un stafilococ auriu la coloana pe care l-a tratat cu antibiotice specifice timpde 6 luni dar stand imobilizat la pat timp de 4 luni acum recuperare a este grea,a inceput sa meargausor,usor doar prin casa.Acuza dureri de spate in continuare si ia zilnic anti inflammatory gen doreta.Rugamintea mea este sa imi spuneti I ce tratament at putea Urma pentru acestedureri Avand si o hiernie de disc nu prea brava.Face dializa si are defibrillator la inima.Credeti ca l-ar putea ajuta terapia alternative a de exp.acupunctura sau orice altceva?Viata Lui si a noastra este foarte grea datorita acestor dureri.Suntemm din Bacau poate stiti un specialist,va rog mult de tot.Va multumesc .


Elena Tudor 9:29am Feb 29
Incercati masaj terapeutic combinat cu reflexoterapie sau acupun tura


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed