consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am fost diagnosticata cu sindrom vertiginos si surditate brusc instalata. In plus, am si un tiuit in urechea stanga, din cauza caruia nu ma pot odihni noaptea.

Terapeuti RO 6:44pm Mar 11
Mesaj:
Am fost diagnosticata cu sindrom vertiginos si surditate brusc instalata, ca urmare am avut ca tratament Lucetam,Cavinton,Milgamma,i-am zis doctorului orl-ist ca am si un tiuit in urechea stanga dar nu mi-a dat nimic pentru asa ceva,nu ma pot odihni noaptea din cauza lui,va rog sa imi spuneti ce pot face deoarece am avut tratament o luna intreaga si eu tot mai am ameteli, dar nu vertij

Paula Ţintă 6:52pm Mar 11
Incearca Terapii Bucuresti Craniosacral.

Remus Sandu 9:03pm Mar 11
vă regăsiţi în comentariul de aici ? http://tinyurl.com/kjsapz4

Viorel Mocanu 10:31am Mar 12
“Am fost diagnosticata cu sindrom vertiginos si surditate brusc instalata” – un examen RMN cu substanta de contrast ar elucida cazul – desi acolo e cam clar – NEURINOM ACUSTIC IN PROCES EXPANSIV… o mica tumoreta in urechea interna care a facut presiune prin cresterea lui pe nervul acustic… asa se explica si sindromul vertiginos … aveti “vertij” – ameteli…. pentru ca acolo in “ureche” se gaseste si “sistemul de echilibru” al miscarii sa vorbesc mai pe inteles…. tratamentul e doar chirurgical daca se confirma neurinomul….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile