consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Care este diferenta dintre sindromul vertiginos si sindromul Meniere?

Terapeuti RO 2:09pm Dec 22
Mesaj:
Care este diferenta dintre sindromul vertiginos si sindromul meniere? In 2010 am facut sindrom vertiginos vestibular, dar documentandu-ma, evident pe net, simptomele corespundeau cu cele alei bolii meniere… Unde este adevarul? Dumiriti-ma, va rog. MULTUMESC!

Daniela Manole 8:07pm Dec 22
parerea mea este ca doar un medic poate sa puna un diagnostic diferential.Diagnostic care consta in compararea semnelor si simptomelor de boala prezentate de bolnav cu semnele si simptomele asemanatoare altor boli, in vederea inlaturarii diverselor diagnostice apropiate. De exemplu, durerea abdominala poate fi cauzata de un numar mare de boli, care trebuie excluse pentru a se ajunge la diagnosticul corect. Diagnosticul diferential este o etapa care precede stabilirea diagnosticului pozitiv, adica identificarea naturii si cauzei afectiunii de care este afectat pacientul. Teoretic ne putem da cuparerea dar practic,nu putem sa afirmam ,ca este o boala sau alta fara sa cunoastem,despre ce este vorba,si aici nu cred ca veti putea primi un raspuns clar


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile