consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o clienta care sufera de trombofilie, iar medicatia nu prea da rezultate.

Psihoblue Madalina Chitac 5:37pm Feb 13
Dragi colegi, am o clienta care sufera de trombofilie iar medicatia nu prea da rezultate. Ce remedii naturiste recomandati?

Daniela Chiru 7:09pm Feb 13
TAROSIN AM LUAT EU

Remus Sandu 7:40pm Feb 13
Fiindca timpii de coagulare sunt fundamental influentati si de proportia n6:n3, un efect pozitiv ar trebui sa il aibe omega 3 + dozele marite de vitamina E. Recomand pe cele mentionate aici, scrie in articole ce si cum. http://tinyurl.com/otvyo7x Sigur ca e bine ca omega 3 cu vit E sa fie administrate in cantitati relativ limitate, asa ca ar fi nevoie si de limitarea aportului de omega 6. Deci uleiurile de floarea soarelui, porumb, struguri, susan, orez etc excluse. In schimb pot fi consumate moderat semintele. ** Ginkgo Biloba ? ** Sunt doar niste idei teoretic utile, insa doar orientative, cunostintele mele despre trombofilie sunt vagi. Medicul are ultimul cuvant.

Psihoblue Madalina Chitac 8:17pm Feb 13
Va continua cu medicatia, bine inteles. Chiar medicul i-a recomandat sa incerce si alt fel de tratamente.

Catalin Lazar 10:07pm Feb 13
Psihoblue Madalina Chitac, nu cred ca trebuie sa pici in capacana de a te implica in tratamentul pacientului tau din punct de vedere medical, este pur si simplu alta arie de competenta si nu iti poti asuma responsabilitatea de a stabili un tratament medical sau de a sugera o alternativa ale carei efecte reale nu le cunosti.

Psihoblue Madalina Chitac 11:46pm Feb 13
Am cerut doar niste informatii tinand cont ca exista si colegi care se ocupa cu medicina naturista si alte metode necunoscute mie pe acest grup . Nu inseamna ca imi asum responsabilitatea pentru vreuna dintre sugestii ci doar ca prezint unele informatii la care clienta mea poate ca nu ar fi avut acces in alt mod.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile