Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am trezit cu o durere in calcaiul drept. Nu m-am lovit inainte. De atunci resimt o durere la fiecare pas si nu-mi trece.

Terapeuti RO 6:20am Mar 3
Mesaj:M-am trezit cu o durere in calcaiul drept. Nu m-am lovit inainte. De atunci resimt o durere la fiecare pas si nu-mi trece. Durerea apare in zona plantara. Ce ar putea fi? Sa consult un ortoped? Multumesc.


Oltean Loredana 6:23am Mar 3
CAUZELE POT FI MULTIPLE, DEPINDE DACA MAI AVETI SI ALTE SIMPTOME, DESCRIEREA ESTE INSUFICIENTA, NU POTI SA-TI FACI O PARERE DOAR DUPA UN SINGUR SIMPTOM. MERGETI LA MEDIC, POATE FI SI DE LA COLOANA, CEEA CE NU ESTE DE NEGLIJAT.

Terapeut Masaj 7:12am Mar 3
este posibil sa aveti ciocuri

Elena Cristina 11:32am Mar 4
Durerea de calcai are multiple cauze si nu putem da cu presupusul, insa fasciita plantara este cea mai frecventa cauza a durerilor de calcai, in fasciita plantara durerea este in partea inferioara a calacaiului dar cel mai bine este o vizita la ortoped. Acasa puteti folosi masaj cu gheata pt durerea acuta si exercitii de stretching . Dupa ce aveti un diagnostic, va pot elabora o schema de tratament fizical kinetic.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita