implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatM-am trezit cu o durere in calcaiul drept. Nu m-am lovit inainte. De atunci resimt o durere la fiecare pas si nu-mi trece.

Terapeuti RO 6:20am Mar 3
Mesaj:M-am trezit cu o durere in calcaiul drept. Nu m-am lovit inainte. De atunci resimt o durere la fiecare pas si nu-mi trece. Durerea apare in zona plantara. Ce ar putea fi? Sa consult un ortoped? Multumesc.


Oltean Loredana 6:23am Mar 3
CAUZELE POT FI MULTIPLE, DEPINDE DACA MAI AVETI SI ALTE SIMPTOME, DESCRIEREA ESTE INSUFICIENTA, NU POTI SA-TI FACI O PARERE DOAR DUPA UN SINGUR SIMPTOM. MERGETI LA MEDIC, POATE FI SI DE LA COLOANA, CEEA CE NU ESTE DE NEGLIJAT.

Terapeut Masaj 7:12am Mar 3
este posibil sa aveti ciocuri

Elena Cristina 11:32am Mar 4
Durerea de calcai are multiple cauze si nu putem da cu presupusul, insa fasciita plantara este cea mai frecventa cauza a durerilor de calcai, in fasciita plantara durerea este in partea inferioara a calacaiului dar cel mai bine este o vizita la ortoped. Acasa puteti folosi masaj cu gheata pt durerea acuta si exercitii de stretching . Dupa ce aveti un diagnostic, va pot elabora o schema de tratament fizical kinetic.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile