Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum sa imbunatatesc calitatea spermatozoizilor? Eu cred ca din cauza calitatii spermatozoizilor sotia mea nu pastreaza sarcina.

Terapeuti RO 12:26pm Mar 4
Mesaj:
bună ziua, soția a avut până acum 4 sarcini cu ou clar, analizele soției sunt bune, la mine spermograma = ASTENEOZOOSPERMIE UȘOARĂ, vă rog dacă puteți să-mi spuneți cum să îmbunătățesc calitatea spermatozoizilor, menționez că nu fumez și nu consum alcool, dar am probleme cu stresul, eu cred că din cauza calității spermatozoizilor nu merge sarcina. Vă rog din suflet dacă puteți să mă ajutați

Cristina H. B. Docan 12:49pm Mar 4
Buna sa va fie inima :) Va propun abordarea mea terapeutica in probleme de fertilitate si conceptie – respectiv indepartarea rezistentei si a blocajelor interioare autosabotoare, reprezentate de emotiile negative (inclusiv stresul) si de convingerile limitative care ar putea opera in cazul dvs. si al sotiei dvs. De asemenea, va vor fi necesare citeva suplimente (vitamine + minerale) si ne vom ajuta si de anumite plante medicinale, care influenteaza inclusiv calitatea spermatozoizilor. Va astept in mesaj privat pentru eventuale detalii si va doresc din toata inima sa reusiti sa deveniti parinti!

Remus Sandu 12:57pm Mar 4
Sperma conţine printre altele şi grăsimi polinesaturate. Deci aş face tot posibilul să asigur un aport constant de omega 6 şi 3 în proporţii comparabile, şi cât mai aproape de un raport 1:1, deci uleiurile vegetale excluse. Excepţie ar putea face un ulei crud de măsline, mai pui la o salată. Sau un ulei de palmier dacă prăjeşti ceva. În schimb trebuie consumate seminţele crude din care provin aceste uleiuri.
Mulţi s-ar grăbi să consume periodic peşte sau mai ştiu eu ce delicatese marine. Personal nu cred că este o idee bună, fiindcă grăsimile animale (sau DHA din alge marine) sunt mai predispuse la oxidare decât cele vegetale. Şi în plus peştele este prelucrat termic.Atunci marea artă ar fi să asiguri antioxidanţii şi catalizatorii specifici acestor grăsimi (nişte doze mai ridicate de Vit E şi seleniu organic, nu anorganic), şi să acorzi prioritate surselor vegetale de omega 3 (seminţe de in, cânepă, salvie). Uleiurile cu omega 3 vărsate sunt contraindicate fiindcă oxidează în contact cu aerul şi lumina. Fiindcă sinteza de acizi graşi nu este chiar ideală, trebuie incluse şi nişte SUPLIMENTE de omega 3 cu lanţ lung, dar ceva cu biodisponibilitate maximă (forma trigliceride sau cine dispune de fonduri suficiente, din krill).
Un articol despre avantajele şi dezavantajele unor suplimente cu ulei de peşte http://wp.me/p48646-NC
Contează foarte mult şi forma de vitamina E, dacă e asociată cu ligani din susan http://wp.me/p48646-a4


Terapeut Masaj 1:17pm Mar 4
faceti o detoxifiere drastica si mancati doar foarte sanatos. cunosc persoane care au facut copii dupa ani de incercari esuate. va pot indruma daca ma contactati prin mesaj privat

Remus Sandu 6:06pm Mar 4
Un efect remarcabil la acest capitol veţi observa dacă folosiţi multe alimente crude, proaspete. http://ligiapop.com/?s=meniul+raw+food+pe+o+saptamana Dacă nu aveţi răbdare, un efect comparabil puteţi obine mai simplu după câteva zile de suplimentare cu enzime http://www.suplimente.ro/enzime/enzime-din-plante-120-capsule.html ** Merită să aveţi în vedere şi zincul.

Gerhild Balosan 8:54am Mar 6
Verificati, in singe si nu in ser, seleniu si zinc. Seleniu imbunatateste calitatea spermatoizilor. Pentru indicatii mai amanutite contactati-ma direct.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita