consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 28 de ani si am fost diagnosticata cu adenom.

Terapeuti RO 6:36pm Jan 21
Mesaj:
Buna seara! Ma numesc Andrea si am 28 de ani si am fost diagnosticata cu adenom, care este situat pe fata in dreptul urechii. Medicul de la Orl mi-a recomandat operatie, dar exista 50% sanse sa mi paralizeze fata pt ca e pe traseul nervului facial. Azi m-a trimis la stomatolog sa vada daca este din cauza unei masele, medicul meu stomalog a zis ca sunt in regula. Ce ar trebui sa fac? Sa ma operez sau sa l las acolo? Va multumesc din suflet!

Ivan Otilia 6:55pm Jan 21
Ai dreptul la a doua opinie. Așa ca mai consulta un ORL-ist

Elena Picincu 7:11pm Jan 21
Încercaţi şi medicină alternativă,nu vă grăbiţi la operaţie!

Viorel Si Felicia Mocanu 8:03pm Jan 21
poate fi operat doar daca in viitor are sanse de crestere si preseaza pe ceva anume (nerv acustic) sau daca deranjeaza estetic…. in rest eu nu merg pe operatie… poate sint si alte alternative neinvaziv-chirurgical

Daniela Manole 8:04pm Jan 21
mai consultati si un alt medic,vedeti care sunt riscurile daca va opaerati sau nu,apoi dumneavoastra alegeti ce va avantajeaza mai mult,bineinteles dincolo de teama ,tineti cont si in ce fel v-ar afecta sanatatea in timp ,gandindu.va astfel veti putea lua cea mai buna decizie .

Alex Enache 10:58pm Jan 21
Tineti sub control adenomenul in timp ce incercati terapii din domeniul alternativ. incercati pana reusiti ceva. si chiar daca nu, mai incercati, solutii sunt destule. apoi va puteti gandi la operatie.

Catalin Lazar 11:08pm Jan 21
Eu iti recomand sa consulti un medic exceptional, dermatolog, Trifu Rodica, desi nu stiu daca intra problema ta in zona ei de actiune. Pe de alta parte iti recomand sa mergi la specialisti in medicina si sa te informezi foarte exact ce se intampla daca stai cu el, daca se poate opera etc. Medicina naturista nu garanteaza nimic desi lumea o imbratiseaza cu entuziasm.

Ciubota Horecica Andreea 5:16pm Jan 22
Va multumesc pentru sfaturi


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile