consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ce ar trebui sa faca o persoana care are fibromatoza uterina in faza de biopsie?

Silvia Bvs 7:00am Jan 22
Buna ziua! Spuneti-mi si mie va rog ce ar trebui sa faca o persoana care are ,,fibromatoza uterina in faza de biopsie”o sperie foarte tare gandul acesta si nu stie incotr-o sa indrepte si daca este periculoasa boala?

Viorel Si Felicia Mocanu 12:09pm Jan 22
Asta inseamna ca uterul si-a schimbat compozitia, forma si structura fizica si a evoluat in a creste de la a fi cartilaginos pina la rigid…. depinde de cit timp s-a fibrozat si la ce marime a ajuns in cresterea lui… s-a format un fibrom uterin care popular se numeste cancer la uter… se poate interveni chirurgical si extirpa insa e nevoie de biopsie… daca biopsia e pozitiva “malinga” se poate ajunge la histerectoctomie totala… asta insa, la un control amanuntit de specialitate se decide calea de evolutie a pacientei…

Ioana Predi 1:15pm Jan 22
Biopsia se refera la prelevarea de mici fragmente tisulare , ce vor fi examinate microscopic. In functie de acest rezultat, specialistul va recomanda tratamentul ulterior ( poate fi vorba si de interventie chirurgicala). Se iau in considerare dimensiunile, eventualele degenerescente, varsta femeii, etc. Se practica cu succes embolizarea (ligatura vaselor sanguine ce iriga uterul).

Murgea Georgeta 5:48pm Jan 22
Sa format sau nu fibrom.asta spune medicul..cit de expresia cancerul uterului ..suna cam dur si neadevarat –mai degraba pietere ale uterului..fibromatoza uterina cred k e mai degraba un uter predispus la fibroame adica le va forma in timp…!!Asa k…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile