Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatCe ar trebui sa faca o persoana care are fibromatoza uterina in faza de biopsie?

Silvia Bvs 7:00am Jan 22
Buna ziua! Spuneti-mi si mie va rog ce ar trebui sa faca o persoana care are ,,fibromatoza uterina in faza de biopsie”o sperie foarte tare gandul acesta si nu stie incotr-o sa indrepte si daca este periculoasa boala?

Viorel Si Felicia Mocanu 12:09pm Jan 22
Asta inseamna ca uterul si-a schimbat compozitia, forma si structura fizica si a evoluat in a creste de la a fi cartilaginos pina la rigid…. depinde de cit timp s-a fibrozat si la ce marime a ajuns in cresterea lui… s-a format un fibrom uterin care popular se numeste cancer la uter… se poate interveni chirurgical si extirpa insa e nevoie de biopsie… daca biopsia e pozitiva “malinga” se poate ajunge la histerectoctomie totala… asta insa, la un control amanuntit de specialitate se decide calea de evolutie a pacientei…

Ioana Predi 1:15pm Jan 22
Biopsia se refera la prelevarea de mici fragmente tisulare , ce vor fi examinate microscopic. In functie de acest rezultat, specialistul va recomanda tratamentul ulterior ( poate fi vorba si de interventie chirurgicala). Se iau in considerare dimensiunile, eventualele degenerescente, varsta femeii, etc. Se practica cu succes embolizarea (ligatura vaselor sanguine ce iriga uterul).

Murgea Georgeta 5:48pm Jan 22
Sa format sau nu fibrom.asta spune medicul..cit de expresia cancerul uterului ..suna cam dur si neadevarat –mai degraba pietere ale uterului..fibromatoza uterina cred k e mai degraba un uter predispus la fibroame adica le va forma in timp…!!Asa k…
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19317 raspunsuri primite pentru 4108 intrebari
(in categoria actuala: 1169 raspunsuri primite pentru 264 intrebari)