consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In urma operatiei de colecist, am dimineata 3-4 scaune diareice.

Terapeuti RO 12:05pm Apr 7
Mesaj:
in urma operatiei de colecist , am probleme cu intestinele dimineata 3-4 scaune diareice in special dupa mincare(prajeli indeosebi),se poate face ceva?

Alex Enache 12:12pm Apr 7
Daca ati facut operatia destul de recent, este normal sa se intample asa. Pana se regleaza organismul. Cel mai bine vorbiti cu dr. care va operat. Pentru ca el va operat ! Nu ?

Viorel Mocanu 1:11pm Apr 7
“am probleme cu intestinele dimineata 3-4 scaune diareice in special dupa mincare(prajeli indeosebi)” – medicul NU VA SPUS ca asa ceva nu aveti voie? Sa intelegeti mai bine ce se intimpla in instestinele dumneavoastra am sa va prezint o imagine ca sa “vedeti” mai bine la ce era bun colecistul, implicit secretia lui “bila”…. cind spalati o farfurie de grasime si nu aveti detergent de vasa…. se spala bine? Rolul “bilei” – printre altele – este si acela de detergent in diluarea grasimilor din bolul alimentar… “bila” descarcindu-se in duaden pentru a contribui la “bunul mers” al tranzitului intestinal… daca colecistul e extirpat chirurgical si dumneavoastra in primele 6 luni nu aveti un regim fara grasimi, tocaturi, prajeli, etc…. sa nu va mirati de scaunele “apoase”… e “normal” sa se intimple asa….

Oltean Loredana 8:01am Apr 9
Sunteti operat de colecist, nu stiti ca trebuie sa aveti un regim de viata sanatos, in care dieta sa fie pe primul loc? Si nu doar in primele 6 luni se tine dieta, important este ca dupa o astfel de operatie, sa aveti toata viata un regim sanatos, fara prajeli, grasimi, tocaturi si alte asemenea alimente. Riscati ceva mai grav daca nu respectati regimul si va formati un gen sanatos de a va alimenta.

Came Came 8:48am Apr 9
Regim strict


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed