consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am dureri de cap provocate de spalatul pe cap, in special in sezonul friguros.

Terapeuti RO 9:07am May 23
Mesaj:
buna ziua
am dureri de cap provocate de spalatul pe cap in special in sezonul friguros. imi iau toate precautiile contra racelii, iau paracetamol sau , in ultimul timp parasinus, pun ceva pe cap si constat ca a doua zi imi este destul de bine, dar durerile se manifesta chiar si din ziua a doua sau a treia dupa spalat . mentionez ca aceste dureri se manifesta si in cazul functionarii proaste a bilei (natura alimentatie sau exces), stat in curent sau uneori din motive necunoscute. am un examen la CT facut cu cativa ani in urma pentru elucuidarea cauzei,insa nu mi s-a descoperit nimic grav.
mentionez ca am 62 de ani si ma confrunt cu aceasta boala de la varsta tineretii, manifestandu-se in timp sub forme mai mult sau mai putin grave. sint o persoana activa, dinamica cu o alimentatie ehilibrata si controlata, am 1.73 cm inaltime si 74 kg
va rog sa imi prescrieti un tratament pentru diminuarea sau inlaturarea acestor dureri devenite obsesionale cand vine vorba de spalat
va multumesc

Laurentiu Marga 9:30am May 23
Nu cred ca este de la spălat. Cred ca ati creat Dvs. acest "decalnsator". Cred ca este de la stres si de la valorile pe care le puneti. Un lucru are importantă doar cat ii dati dvs.

Viorel Mocanu 10:07am May 23
Stimate domn, daca examenul CT craniu nu evidentiaza nimic grav, va sfatuiesc sa consutlati un medic ORL.. e vorba despre o sinuzita inalta (fruntala)… de obicei durerile de cap la schimbul de temperatura apar din doua motive.. ori inflamator, ori edematos… ori e o inflamatie in sinusuri, arhanoida, ori e un proces intracranian dar e ciudata ca nu va doare capul in permanenta ceea ce ma duce la gindul primei variante – sinuzita "inalta"… tratament gasiti tot la medicul ORL… SUCCES

Remus Sandu 10:57am May 23
Oare e ok să administrezi Paracetamol ca precauţie ? Au fost şi unii ghinionişti pentru care chiar asta a fost ultima pastilă, are nişte efecte dăunătoare pentru ficat. În plus, permeabilizează inutil bariera intestinală. ** Poate menţionaţi şi ce înţelegeţi dvs. prin dietă sănătoasă, pentru că părerile sunt foarte împărţite: surse de omega 3 şi dacă folosiţi uleiuri pt gătit, cereale şi produsele provenite din ele, mai consumaţi zahăr, cafea.

Oltean Loredana 8:04am May 25
"va rog sa imi prescrieti un tratament pentru diminuarea sau inlaturarea acestor dureri devenite obsesionale cand vine vorba de spalat" Tocmai asta este, ati facut o obsesie dintr-o credinta falsa, nu exista tratament pt asta. Durerile de cap nu au nici o legatura cu spalatul pe cap, v-ati obisnuit sa ganditi si sa credeti ca de acolo pleaca totul si in final asa se intampla. Lucrurile in care credem cu adevarat se adeveresc. Cum ar fi sa cautati sa aveti convingeri sanatoase? Sa credeti in ceva pozitiv, constructiv? Poate avea o cauza psihologica aceasta durere care pleaca de la spalatul pe cap. Daca ar fi fost intradevar ceva, cu adevarat, nu credeti ca pana la varsta aceasta s-ar fi manifestat? Spuneti ca din tinerete aveti aceasta problema si acum aveti 62 ani….! Renuntati la aceasta credinta, capul nu va poate durea de la spalatul pe par, este doar un mecanism care se declanseaza in acel moment, in urma acestei credinte rezultate din cine stie intamplare sau teama de-a dv. Trebuie gasit identificat dedesubtul care pune in miscare acest mecanism. Mergeti la un psiholog daca nu reusiti sa va dati seama singura. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile