consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 60 ani si daca stau mai mult in fata calculatorului ma ustura ochii. Daca imi pun cate o picatura ulei de ricin, ma simt mai bine.

Terapeuti RO 9:33am Oct 30
Mesaj:
Am 60 ani si daca stau mai mult in fata calculatorului ma ustura ochii.Daca imi pun cate o picatura ulei de ricin ,ma simt mai bine.As vrea sa stiu daca este bine cum procedez sau ce ar trebui sa fac .Va multumesc .

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:48am Oct 30
ar fi foarte bine sa mergeti la oftalmolog!

Remus Sandu 11:56am Oct 30
Nu cunosc amănunte despre uleiul de ricin, însă am lucrat şi eu 12 ore pe zi la computer şi mă dureau ochii. Astaxantinul mi-a rezolvat mare parte din probleme în doar 2 zile. Mai puteţi încerca omega 3+ doze mărite de vitamina E cu susan măcinat. http://www.suplimente.ro/blog/2011/05/astaxantina-antioxidant-natural/ În rest, puteţi avea în vedere şi combaterea glicării avansate, un fenomen nociv asociat în general cu îmbătrânirea, caz particular cataracta. Adică trebuie să eliminaţi zahărul, prăjelile, carnea arsă, alimentele cu sirop de fructoză, reduceţi amidonul. Pe scurt: o dietă cu puţini carbohidraţi.

Sorescu Alina Florentina 2:10pm Oct 30
Lacrimi artificiale, gasiti la farmacie

PreaNeclarvazatorul Cosmin 2:38pm Oct 30
Dacă stați multe ore la tv/computer/smartphone/tableta etc…Este foarte important sa aveți o lumina aprinsa care sa fie mai puternica decât cea emisa de computer/tv/ telefon etc. Și trebuie consumata mai multa apă.

Mar Dum 8:13pm Oct 30
Statului in fata monitorului rareste clipitul si cornea stand in contact mai ndelungat cu aerul isi piede umidittea. La asta mai adaugati si varsta. Lacrimi artificiale folosite cat mai des, unele sunt chiar usor antiseptice.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed